Teemun Hierontapalvelu

 

HYVYn työnohjaus opetti minut puhumaan

Viitasaarelainen hierojayrittäjä Teemu Hietalaakso koki HYVY-hankkeen tarjoamassa työnohjauksessa elämää suuremman oivalluksen: hän puhui ensimmäisen kerran omista tunnoistaan toisen ihmisen kanssa.

”En tiennyt, mitä työnohjaus on, kun pistin hirveän kiireen keskellä nimeni HYVY-hankkeen työnohjaussopimukseen. Luotin siihen, että hyvää se varmaan tekee.

Sain ohjaajakseni Tuire Kettusen, ja tapasimme viisi kertaa aina puolitoista tuntia kerrallaan. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi koko minun elämäni ja yrittämiseni. Tuire tuli aina minun työpaikalleni, joten homma oli tehty tosi helpoksi.

Tärkein työnohjauksen anti oli se, että opin puhumaan. Tuiren kanssa kävimme kipeimmätkin asiat läpi tosi suoraan, ja vakuutuin siitä, että minun on jatkossa puhuttava enemmän tunteistani ja ajatuksistani.

Minulla oli käsittelemättömiä asioita pikkupojasta lähtien – esimerkiksi isäni 40 vuoden takainen kuolema. En ole koskaan puhunut siitä edes äidin kanssa, ennen kuin Tuire antoi minulle tehtävän ja menin äidin luokse keskustelemaan tästä vuosikymmenien takaisesta asiasta. Oli hienoa, että pystyimme käymään sitä yhdessä läpi.

Työnohjauksessa tajusin, että apua pitää vaan oppia ottamaan vastaan silloin, kun sitä tarvitsee. Täällä me kaikki olemme harjoittelemassa tätä ihmiselämää, ja itseäänkin on pakko ajatella, jotta jaksaa.

On vähän vaarallista, että jaksan hyvän kuntoni ansiosta tehdä pitkää päivää niin, että kroppa ei pistä vastaan. Minulla on aika ajoin selviä stressijaksoja, sillä töitähän tehdään, kun niitä on. Koronakevät karsi jonkin verran asiakkaitani, mutta nyt taas pusken täysillä.

Yritän kuitenkin muistaa rytmittää ajankäyttöäni, syödä säännöllisesti ja seurata untani Tuiren ohjeiden mukaan. Hän piirsi aina tapaamistemme jälkeen hyviä kaavioita, jotka osoittivat konkreettisesti, missä lipsun eniten ja missä on suurinta muutoksen tarvetta.

Vuorovaikutus Tuiren kanssa toimi loistavasti. Vakuutuin siitä, että vaikka asiat olisivat miten hienosti, työnohjaus ja terapia kannattavat aina. Ammattilainen osaa johdattaa puheen oikealle tolalle niin, että saan uusia näkökulmia omaan elämääni.

Koronakeväänä aloin myös pohtia, pitäisikö vaihtaa töihin tehtaalle tai muihin hommiin. Työnohjauksen ansiosta päätin jatkaa yrittäjänä, joten HYVYlle ja Tuirelle kiitos siitäkin! Nyt taas näen, että teen merkityksellistä työtä.”

Teemu Hietalaakso perusti Teemun Hierontapalvelu -yrityksensä vuonna 2008 Viitasaarelle. Hän tekee klassista hierontaa ja urheiluhierontaa sekä perinteistä jäsenkorjausta.

Tutustu Teemun yritykseen
www.facebook.com/teemunhierontapalvelu


 

Tärkeäksi koetun panostuksen seutukunnan yrittäjien hyvinvointiin on mahdollistanut Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima HYVY – hyvinvoiva yrittäjä ja hyvinvoiva yritys -hanke. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019 – 31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

 

            

 
Päivitetty 13.1.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »