AK-Isännöinti Oy

 

HYVY pisti unen seurannan uuteen uskoon

Isännöintiyrittäjä Atro Kallio Kannonkoskelta innostui HYVY-valmennuksen jälkeen hankkimaan kellon, jonka avulla hän seuraa unensa laatua. Hän myös patistaa itseään nukkumaan iltaisin entistä aiemmin.

HYVY-valmennus kannusti yrittäjä Atro Kalliota hillitsemään stressiä säännöllisellä töiden tauotuksella samoin kuin liikunnalla. Hän myös innostui hankkimaan älykellon, josta unen laatua on helppo seurata jatkuvasti.

– HYVYn arvo oli siinä, että se herätti hyviin asioihin sekä opetti seuraamaan ja havainnoimaan omaa vointia ja jaksamista, Atro toteaa.

Hän sai valmennusta niin ravitsemuksen, stressinhallinnan kuin liikunnankin ammattilaisilta. Osana sitä hänelle tehtiin Firstbeat-mittaus sekä valmennuksen alussa että lopussa.

– Olin toistakymmentä vuotta sitten pilottiryhmässä, kun Firstbeat otettiin käyttöön eli se oli minulle ennestään tuttu juttu. Eniten minua houkutteli HYVYyn se, että siellä oli mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen.

Ja se osuikin nappiin.

– Valmennuksessa pystyin keskittymään itselleni olennaisiin asioihin ja käsittelemään niitä valmentajien kanssa perusteellisesti. Varsinaisia yllätyksiä ei tullut, mutta tärkeitä asioita nousi pohdittaviksi. Elämänmuutoksia on vaikea tehdä, jos muutosten tarvetta ei ensin tiedosta, Atro kiittää.

Firstbeat-mittaus paljasti liian lyhyet yöunet, mikä heijastuu jaksamiseen hektisessä työssä. Älykello on nyt hyvä apuri tottumusten muuttamisessa.

– Pidän kelloa yötä päivää, otan sen pois vain saunassa. Unen lisäksi siitä tulee välillä vilkaistua päivän porrasnousuja ja askelmääriäkin, vaikka en pysty nyt satsaamaan liikuntaan niin paljon kuin pitäisi. Vilkuilen myös sitä, kertyykö minulle työpäivän aikana palauttavia hetkiä. Ja yllättäen niitä kertyy.

Valmennuksen jälkeenkin Atron työpäivät venyvät omassa isännöintiyrityksessä jopa 12–13-tuntisiksi.

– Työt on tehtävä, kun niitä on, ja asiakkaiden palveleminen on aina ykkösenä. Usein tulen kokouksista kotiin iltayhdeksältä tai -kymmeneltä, enkä malta mennä heti nukkumaan. Minun parhaat palauttavat hetkeni ovat yleensä silloin, Atro kertoo.

Kannonkoskella asuvan Atro Kallion isännöintiyrityksellä on toimipisteet Saarijärvellä ja Karstulassa. Yritys on toiminut vuodesta 2008 lähtien, ja työntekijöitä on 6–7.


 

Tärkeäksi koetun panostuksen seutukunnan yrittäjien hyvinvointiin on mahdollistanut Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima HYVY – hyvinvoiva yrittäjä ja hyvinvoiva yritys -hanke. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019 – 31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

  

 

            

 
Päivitetty 11.2.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »