Yrittäjän hyvinvointi

 

HYVY-hankkeen logo.Vipuvoimaa EU:lta logo.Euroopan sosiaalirahasto logo.

 

Yrittäjän hyvinvoinnin verkkomateriaaliin on koottu vinkkejä siihen, kuinka yrittäjänä saat hyvinvointiasi edistettyä arjen pienillä teoilla. Vinkit on jaoteltu neljään pääteemaan, joista yksi keskittyy elämäntapamuutostavoitteissa onnistumiseen ja kolme pureutuu tarkemmin hyvinvoinnin tiettyihin osa-alueisiin.

Voit käydä kaikki teemat läpi järjestyksessä tai sitten valita juuri sinun tilanteessasi hyödyllisimmät vinkit kokeiluun. Muistathan, että kaikkea ei kannata lähteä muuttamaan kerralla, vaan pienin askelin pääset todennäköisesti parhaisiin tuloksiin. Tärkeää on myös tunnistaa, mitkä asiat sinulla jo toimivat hyvin.

Tsemppiä oman hyvinvoinnin viilaamiseen sinulle yrittäjä!

 

Sisällöntuotanto: Sanna Kinnunen ja Sanna Jämsén, IWELLO


Tärkeäksi koetun panostuksen seutukunnan yrittäjien hyvinvointiin on mahdollistanut Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima HYVY – hyvinvoiva yrittäjä ja hyvinvoiva yritys -hanke, jonka toimenpiteet toteutettiin yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n, Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien sekä Saarijärven kaupungin kanssa. Hankkeen toteutusaika oli 1.4.2019 – 31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

Witas oy logo. Karstulanseutu logo.    Saarijärvi logo.   Kannonkoski logo.   Kyyjärvi logo. 

 
Päivitetty 29.6.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »