Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen

 

 Euroopan aluekehitysrahasto logo    Sydänsuomessa logoVipuvoimaa EU:lta logo

Sijoita bisnekseen logo

Sijoita bisnekseen Sydänsuomessa

Toimenpiteillä saadaan aikaan alueen elinkeinorakenteen monipuolistumista, uusien innovatiivisten yritysten perustamista sekä edistetään nykyisten yritysten kilpailukykyä, kasvua ja kansainvälistymistä yhteisesti koordinoidun viestinnän ja markkinoinnin keinoilla. Yritysten ja alueen vahvuudet ja mahdollisuudet tulevat niin kansalliseen kuin kansainväliseen tietoisuuteen ja alueen yritykset ovat houkuttelevia sijoituskohteita pääomasijoittajille ja bisnesenkeleille. Hankkeessa luodaan yhteinen viestintä-, markkinointi- sekä kasvupalvelualusta, jossa tuodaan esille alueen sekä yritysten vahvuudet ja mahdollisuudet.

Toiminnan kohderyhmä on pk-sektori ja erityisesti innovatiiviset, kasvuhaluiset, kansainvälistymiseen pyrkivät uudet ja jo olemassa olevat yritykset toimialariippumattomasti. Kohderyhmään kuuluvat myös alueelle työllistyvät ihmiset, julkinen sektori sekä kunnat.

Toiminta-alueena on Toiminta-alueena on Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari. Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen on yksi osa isompaa pohjoisen Keski-Suomen Sydänsuomessa-kokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoima Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen  (EAKR) sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston POKE:n hallinnoima Invest in Staff (ESR).

Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hankkeen hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Witas Oy:n sekä Kannonkosken kunnan kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.1.2020-31.12.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä kunnat.

Kotisivut www.sydansuomessa.fi
Facebook www.facebook.com/sydansuomessa
Instagram www.instagram.com/sydansuomessa

Lue lisää Kehittämisyhtiö Karstulanseudun sivuilta

Keski-Suomen liitto logo   Karstulanseutu logo   Witas oy logo   Kannonkoski logo    POKE logo

 
Päivitetty 27.5.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »