Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina

 

Tavoitteena on luoda Suomeen koko maan kattava etätyöpisteiden verkosto, jotta etätyöntekijöiden on helppo löytää ne ja että etätyöpisteiden kesken syntyy yhteistyötä. Etätyöpisteet ovat osa paikallista ja alueellista elinvoimaa, ne tuovat paikallisen osaamisen näkyväksi ja toimivat osaamisen jakamisen ja kehittämisen paikkoina. Etätyöpiste voi olla myös kasvualusta uudelle elinkeinotoiminnalle.

Tavoitteena on, että etätyöpisteiden kehittäjillä ja aluekehittäjille olisi käytössään parhaimmat työvälineet ja tieto tarjota hyvä työpäiväkokemus etätyöntekijöille ja työnantajille. Paremmat puitteet monipaikkaiseen työhön auttavat suomalaisia työntekijöitä jaksamaan paremmin ja työnantajia vastaamaan työelämän muutoksiin. Etätyöpisteiden kehittämistä mallinnetaan hankkeessa mukana olevilla paikkakunnilla ja tiedot jaetaan valtakunnallisesti myös muille etätyöpisteiden kehittäjille.

Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina -hankkeen hallinnoijana toimii Leader Aisapari ry. Kumppaneina toimivat Centria AMK, Seinäjoen AMK, Kaustisen seutukunta, Kuudestaan ry, Jämsän kaupunki, Teak Oy/Teuvan kunta, Lappilaiset kylät ry, Kehittämisyhtiö Witas Oy sekä Rautjärven kunta. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2021 – 31.12.2023. Hankkeen rahoittajina toimivat TEM aluekehittämisen teemaverkostojen ja kehittämisvyöhykkeiden rahoituksesta sekä toteuttajatahot.

 
Päivitetty 16.8.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »