Bio- ja kiertotalousyritykset kasvuun Keski-Suomessa

 

Hankkeen tarkoitus on edistää erityisesti pk-yritysten teemallisten ja/tai alueellisten yritysverkostojen muodostumista, vahvistaa olemassa olevien bio- ja kiertotalousyritysryhmien kilpailukykyä ja rohkaista niitä uusien ja nykyisten tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Oleellisena osana hanketta on myös yritysverkoston ja oppilaitos- ja tiedeyhteisöjen vuoropuhelun kasvattaminen osana kilpailukyvyn lisäämistä innovaatiotoiminnan avulla.

Hankkeessa selvitetään pk-yritysten kasvun edellyttämien kehittämistoiminnan tarpeet, jonka mukaisesti toimenpiteet kohdennetaan. Yritysten kilpalukykyä vahvistetaan informaation lisäämisellä.

Teemallisten/alueellisten yritysryhmien muodostumista tuetaan liiketoiminnan edeistämisen näkökulmasta. Yrityksiä rohkaistaan innovoimaan yhdessä alueen innovaatioympäristöjen kanssa. Uusien yritysvetoisten hankekonseptien muodostumista tuetaan.

Hankkeen toteuttaja toimii Jyväskylän Ammattikorkeakoulu. Rahoitusta hanke on saanut Keski-Suomen liiton alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) määrärahasta. Lisäksi hanketta rahoittavat keskisuomalaiset kehittämisyhtiöt.

Janne Salmi
projektipäällikkö
JAMK, Biotalousinstituutti
puh. 040 480 8636
janne.salmi(at)jamk.fi

 

 
Päivitetty 16.8.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »