« Edellinen | Seuraava »

Paikalliset.fi

 

Witas-alueen yritykset ja palvelut löytyvät jatkossa osoitteesta paikalliset.fi.

Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren sähköinen palveluhakemisto on saanut uuden nimen ja logon. Nimi paikalliset.fi valikoitui sen selkokielisyyden ja helpon muistettavuuden ansiosta. Nimi on puhuttuna ja kirjoitettuna selkeä ja siihen on helppo lisätä erilaisia markkinointilauseita käyttötarkoituksen mukaan. Palvelun logo noudattaa Witaksen värimaailmaa ja sen on suunnitellut Jari Paananen Mainostakomo Oy:stä.

Palvelua markkinoidaan kevään 2017 aikana alueen asukkaille, yrityksille, mökkiläisille ja muille lomailijoille. Markkinointi käynnistettiin lanseeraamalla palvelu Matkamessuilla Helsingissä tammikuussa. Palvelun saama palaute oli erittäin positiivista ja rohkaisevaa. Kuluttajat kokivat tärkeäksi, että alueelliset palvelut löytyvät helposti ja nopeasti yhdestä paikasta ja he uskoivat palvelun lisäävän paikallisten palveluiden hyödyntämistä.

Witas-alueen vetovoimaisuuden kannalta on tärkeää että myös erilaiset tapahtumat ja käyntikohteen löytyvät helposti. Paikalliset.fi -palvelussa yritysten tarjooma, alueen nähtävyydet ja tapahtumat muodostavat toisiaan tukevan kokonaisuuden.

Tutustu palveluun

Palvelusta löytyy tällä hetkellä reilut 200 kohdetta, joista eri alan yrityksiä on 130. Oman yrityksen voi ilmoittaa mukaan milloin tahansa. Myös yhdistykset ja tapahtumajärjestäjät ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa ja palveluitaan palvelussa. Yhdistysten ja tapahtumajärjestäjien tavoittamiseksi teemme yhteistyötä mm. Witaksen EVENTTi- hankkeen kanssa, jonka tavoitteena on edistää tapahtumien verkoston kehittymistä alueelle.

ProWitas-hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, myös yhdistykset ovat tervetulleita mukaan! Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

Lisätietoja ProWitas-hankkeesta

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka saat yrityksesi, yhdistyksesi tai tapahtumasi mukaan paikalliset.fi -palveluun!

Visa Törmälä
projektin vastaava tuottaja
puh. 050 5446638
visa.tormala(at)crenoco.fi

Marja Vähäsarja
projektikoordinaattori
puh. 044 459 6833
marja.vahasarja(at)witas.fi

 
Päivitetty 1.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »