Seudullinen yrityspalvelu

 

Seudullinen yrityspalvelu on ollut yksi osa Witas Oy:n yrityspalvelutoimintaa. Toiminnan tarkoituksena oli, että tietoa ja neuvontaa Keski-Suomen ELY-keskuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden tarjoamista palveluista on saatavissa omasta lähialueen kehittämisyhtiöstä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Seudullisen yrityspalvelun verkostoon Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella kuuluivat Kehittämisyhtiö Witas Oy, Äänekosken TE-toimisto, Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry, Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy, Finnvera Oyj Jyväskylän konttori, Keski-Suomen ELY-keskus ja ProAgria Keski-Suomi ry.

Verkoston tarkoituksena oli parantaa ja kehittää keskeisten alueen yritys- ja elinkeinotoiminnan palveluorganisaatioiden yhteistyötä yritysten perustamisessa, kehittämisessä ja sijoittumisessa alueelle.

Seudullinen yrityspalvelu oli osa valtakunnallista YritysSuomi -palvelurakennetta.

Seudullisen yrittäjyyden edistäminen Keski-Suomessa -hankekokonaisuuden rahoittajana toimi Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston (ESR) kautta 31.12.2014 saakka. Seudullisen yrityspalvelun aikana kehitettyjä hyväksihavaittuja toimintamalleja, kuten klinikkapäiviä, toteutetaan jatkossa Witas Oy:n omana toimintana.


             

 

 
Päivitetty 9.5.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »