Pro­Wi­tas

 

Yritysten digitaalisen yhteisön viriäminen ja palveluiden tarjonnan kehittäminen

ProWitas-hankkeen tavoitteena on lisätä yritysten valmiuksia hyödyntää digitaalisuutta omassa liiketoiminnassaan. Hanke pyrkii helpottamaan asiakkaiden ja yritysten kohtaamista Internetissä.

Hankkeessa rakennetaan paikallisista lähtökohdista hakusivusto. Haku kokoaa yritykset, esittää ne kartalla sekä linkittää hakutuloksiin yritysten kotisivut, sosiaalisen median työkalut, verkko- ja varausjärjestelmät. Asiakas voi hakea myös useamman toimialan yrityksiä yhdellä kertaa.

Hankeessa keskitytään käytännön tekemiseen ja alueen palvelujen löydettävyyden parantamiseen. Hakusivuston käyttö yrityksille on helppoa, sisältöjä voi ylläpitää itse lomakkeen avulla. Liikkeelle oman yrityksen kanssa pääsee hankkeen työpajojen ja opastuksen avulla. Lisäksi työpajoissa tutustutaan erilaisiin työkaluihin, niiden mahdollisuuksiin ja sisällöntuotannon tapoihin.

Digitaalisuus on mahdollisuus, joka ei tunne rajoja. Jos kansainväliset yritykset tuovat palvelunsa tänne, miksi emme voi toimia samoin. Pienillä oivalluksilla voimme alueena erottua muista ja palvella niin ulkoa tulevia kuin paikallisia asiakkaita uusilla tavoilla. ProWitas-hankkeen pihvi ei ole ainoastaan uudessa teknologiassa, vaan kuinka sitä hyödynnetään uudella ja muista erottuvalla tavalla. Kaiken keskiössä on asiakas ja se kuinka alue voi palvella tätä entistä paremmin!

Hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, myös yhdistykset ovat tervetulleita mukaan!

Hankkeen toteutusaika oli 1.1.2016-31.5.2017 ja projektikoordinaattorina toimi Marja Vähäsarja. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

      

 
Päivitetty 15.10.2020

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »