Kohti kilpailukykyistä laatua

 

Kohti kilpailukykyistä laatua -tiedotushankkeen tarkoituksena on parantaa Saarijärven-Viitasaaren seudun ja Kaustisen seutukunnan pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä lisäämällä laatutietoisuutta ja -osaamista sekä edistää laatutyökalujen käyttöönottoa yrityksissä viestinnän ja tiedottamisen keinoin.

Hankkeessa kartoitetaan alueen pk-yritysten tämän hetkinen laatuosaamisen taso ja tarve, järjestetään tiedotustilaisuuksia, tuotetaan tiedotusaineistoja sekä luodaan kaikille avoin laatutiedon materiaalipankki, jonne kootaan olemassa olevia työkaluja, malleja, ohjelmia, käytänteitä, viestintämateriaalia sekä uusinta tutkimustietoa pk-yritysten hyödynnettäväksi.

Hanke toteutetaan Saarijärven-Viitasaaren seudulla ja Kaustisen seutukunnalla ajalla 1.8.2016–31.8.2017. Hanketta hallinnoi Jyväskylän Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ja Pohjanmaan ELY-keskukset Euroopan maaseuturahastosta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja alueen kunnat.

Hankkeen kotisivut

    

 
Päivitetty 27.3.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »