« Edellinen | Seuraava »

Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen

 

 Euroopan aluekehitysrahasto logo    Sydänsuomessa logoVipuvoimaa EUlta logo

Tuu ja tee sydänsuomessa logo

Tuu ja tee Sydänsuomessa

Tavoitteena on kehittää kasvuyritysten pidemmän aikavälin rekrytointitarpeisiin vastaava uusi systemaattinen yhteistoimintamalli, joka on suunniteltu ja jota toteutetaan yhteistyössä yritysten kanssa. Yritykset hakevat joukkoonsa joko valmiita osaajia, erityisasiantuntijoita tai sitten henkilöitä, joilla on valmiuksia ja motivaatiota kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan yrityksen liiketoimintasuunnitelman vaatimusten mukaisesti. Lähes puolet yrityksistä on ilmoittanut, että osaavan työvoiman saatavuus rajoittaa kasvua joko merkittävästi tai jonkin verran. Kansainvälisiä rekrytointeja ja erityisosaamista tarvitaan kasvuyrityksissä erityisesti viennin ja kansainvälistymisen mahdollistajiksi sekä uusien, innovatiivisten tuotteiden kehittämiseksi.

Toiminnan varsinainen kohderyhmä on Saarijärven-Viitasaaren alueen pk-sektori ja erityisesti kasvuhaluiset, kansainvälistymisyyteen pyrkivät yritykset toimialariippumattomasti. Välillisenä kohderyhmänä ovat myös ne mikro- ja pk-yritykset, jotka eivät osallistu varsinaisesti hankkeen toimintaan sekä alueelle työllistyvät ihmiset.

Toiminta-alueena on Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari. Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen on yksi osa isompaa pohjoisen Keski-Suomen Sydänsuomessa-kokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Kehittämisyhtiö Karstulanseudun hallinnoima Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen (EAKR) sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston POKE:n hallinnoima Invest in Staff (ESR).

Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen -hankkeen hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n sekä Kannonkosken kunnan kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2019-31.12.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä kunnat.

www.sydansuomessa.fi
www.facebook.com/sydansuomessa
www.instagram.com/sydansuomessa
https://twitter.com/sydansuomessa
https://www.youtube.com/channel/UCkS0OikSsQWurcJEudbnlSw

Kari Jarvansalo
projektipäällikkö
puh. 044 351 5499
kari.jarvansalo(at)witas.fi

Miisa Tavaststjerna
viestintävastaava
puh. 040 150 1449
miisa.tavaststjerna@witas.fi

Kirsti Kaakkurivaara
projektikoordinaattori
puh. 0400 770 706
kirsti.kaakkurivaara(at)witas.fi

 

Keski-suomen liitto logo  Witas oy logo Karstulanseutu logo      Kannonkoski logo    POKE logo

 
Päivitetty 27.5.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »