« Edellinen | Seuraava »

HYVY

 

Hyvinvoiva yrittäjä - hyvinvoiva yritys

Luomme aitoa konkreettisesti näkyvää yrittäjyyteen kannustavaa, yrittäjyyttä tukevaa ja yrittäjästä välittävää hyvinvointikulttuuria Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle. Toimenpiteet koostuvat paikallisten verkostojen rakentamisesta, yrityksiin kohdistuvista tilaisuuksista ja sparrauksista sekä yritysryhmille räätälöidyistä valmennuspaketeista.

Tuloksena seutukunnalle rakentuu paikkakuntakohtaisia yrittäjien keskinäisiä Yrittäjä ensin! -vertaisverkostoja. Yrittäjille tuki-, hyvinvointi- ja neuvontapalveluja tarjoavista paikallisista toimijoista muodostuu alueelle Välitä yrittäjästä! -verkostoja. Toimijat huomioivat yrittäjän hyvinvoinnin aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin osana omia palveluprosessejaan. Yrittäjien tietoisuus omasta hyvinvoinnista ja sen merkityksestä yrityksen tuottavuuteen lisääntyy. Kokonaistavoitteena on kannattavan ja kestävän liiketoiminnan säilyminen ja kasvu seutukunnalla.

Pääkohderyhmänä ovat Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan mikro- ja pienyrittäjät.

Tarkista mitä HYVY:ssä tapahtuu

Hyvinvointipalveluyrittäjä, olisiko yritykselläsi annettavaa seutukuntamme yrittäjien hyvinvoinnin tukemiseksi? Haluaisimme tietää palveluistasi tarkemmin. Vastaa kyselyyn

HYVY sosiaalisessa mediassa @hyvyhanke
Facebook www.facebook.com/hyvyhanke
Instagram www.instagram.com/hyvyhanke

HYVY:n hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja toimenpiteet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n, SSYP Kehitys Oy:n sekä Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019-31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

#hyvinvoivayrittäjä #hyvinvoivayritys #hyvyhanke #saarijärvenviitasaarenseutu #esrhanke #elykeskisuomi

Elina Mäkinen
projektipäällikkö
puh. 040 714 4505
elina.makinen(at)witas.fi

Kirsti Kaakkurivaara
projektikoordinaattori (osa-aik.)
puh. 0400 770 706
kirsti.kaakkurivaara(at)witas.fi

 

                

 
Päivitetty 12.10.2020

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Kunnanvirasto
Keskustie 45
3900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvivi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »