Yrityskehittämisen palvelut

Onko suunnitelmissasi yrityksen perustaminen? Suunnitteletko yrityksesi kehittämistä ja kasvattamista? Onko yrityksesi omistajan- tai sukupolvenvaihdos ajankohtainen lähitulevaisuudessa? Haluaisitko sparrausapua yrityksesi muutostilanteeseen?

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia maksutta kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa ja tilanteissa.

Varaa henkilökohtainen ja luottamuksellinen keskusteluaika yrityskehittäjämme kanssa. Henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witaksen omissa toimipisteissä, asiakasyrityksen tiloissa tai sähköisesti etäyhteyden kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »


 


Seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja sen vaikutuksia yrityksiin.

Neuvomme ja autamme Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueen yrittäjiä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä tarpeissa. Kaikki yritysneuvontapalvelumme ovat alueemme yrittäjien käytettävissä maksutta. Koronaan liittyviä yhteydenottoja saamme alueemme yrittäjiltä nyt runsaasti.

  • Yksinyrittäjälle myönnettävän tuen hakemisesta Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren osalta tiedotamme heti, kun tarkempia lisätietoja on saatavilla. Oman kunnan tiedottamista kannattaa nyt myös seurata.
     
  • ELY-keskukselta ja Business Finlandilta haettavan suoran tukirahoituksen edellytyksenä on yrityksen kehittäminen. Kummankin organisaation haut ovat auki.
     
  • Käyttöpääomatarpeisiin liittyvissä asioissa on otettava yhteys omaan pankkiin. Finnveran rooli on mahdollistaa pankin myöntämä käyttöpääoma takauksella.
     
  • Valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi sijoittaa uuden rahoitusohjelman kautta koronaviruksen vuoksi vaikeuksissa oleviin keskisuuriin yrityksiin. Haku aukeaa 14.4.2020.

Lisäämme ajantasaista tietoa yritystoimintaan ja tukirahoituksiin liittyen kotisivuillemme päivittäin.
 

 

Suomen Yrittäjien ohjeistus yritystukien hakemiseen koronakriisissä (julkaistu 31.3.2020)

 

TEM - Toimintaohjeita yrityksille koronavirustilanteessa (julkaistu 28.3.2020)

 


KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY

ELY-KESKUS

TE-PALVELUT

TYÖ- JA ELINKEINOMINISTERIÖ

BUSINESS FINLAND

VEROHALLINTO

FINNVERA

MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ

TYÖSUOJELUHALLINTO

MELA

WITAS-ALUEEN KUNNAT

Olemme koonneet koronatilanteeseen liittyviä tiedotteita lisäksi sivulle:
www.witas.fi/ajankohtaista/koronavirusepidemia_912


 

Alueemme yritys- ja toimitilahakemistot käytettävissäsi

Mikäli haluat yrityksesi yhteystiedot näkyviin alueemme yrityshakemistoon, laitathan asiasta sähköpostin osoitteeseen info(at)witas.fi.


Yritykset, palvelut, tapahtumat ja nähtävyydet!

Lomaseudun matkailu

 


Innovaatiot

Keksintöjen Viikko on Suomen maanläheisin startup- ja keksintötapahtuma, joka kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit syksyisin Viitasaarelle. Tapahtuma järjestetään 2.-3.10.2020.


 
Päivitetty 6.4.2020

VIITASAARI
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Kunnanvirasto
Keskustie 45
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
Henkilöstön yhteystiedot

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »