Haemme projektipäällikköä

 

Haemme Kehittämisyhtiö Witakselle sote-alan osaajaa projektipäälliköksi SOPIEN 2.0 - Liiketoimintaa ja digitalisaatiota kehittämällä digisyrjäytymistä vastaan -hankkeeseen.

Toiminnan tavoitteena on pienten sote-alan yritysten, järjestöjen ja yhdistysten liiketoiminnan kehittäminen niin, että ne kykenevät tuottaman palveluja monituottajamallilla verkostona, jossa hyödynnetään (erilaisia yhteistyömalleja huomioiden) järjestämisvastuussa olevien kuntien/kuntayhtymien kanssa tehtävää yhteistyötä. Kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet sote-alan yritykset sekä tukipalvelujen tuottajat.

Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteutumisesta, suunnittelee ja toteuttaa hankkeen toimenpiteet ja viestinnän sekä vastaa hankehallinnosta, -raportoinnista ja -taloudesta. Toimenpiteitä ovat mm. yritysten aktivointi mukaan hankkeeseen, yrityksille tehtävät kehittämiskartoitukset ja yritysten kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja koordinointi esim. digitalisaation kehittämissuunnitelmat. Projektipäällikkö tekee tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien sekä muilla alueilla toimivien hankehenkilöiden kanssa.

Projektipäälliköltä edellytämme työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta erityyppisistä kehittämistehtävistä ja/tai alan liiketoimintaosaamista. Aikaisempi vahva kokemus yrityskehittämisestä sekä yrittäjien ja yritysverkostojen kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Katsomme eduksi työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavanlaista osoitusta työssä vaadittavasta osaamisesta ja kokemuksesta. Eduksi katsomme kokemuksen
EU-rahoitteisesta projektihallinnoinnista tai muuta osoitusta järjestelmällisyydestä ja organisointikyvyistä.

Projektipäälliköllä tulee olla kykyä luoda toimivia yhteistyöverkostoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä mahdollisuutta joustaviin työaikoihin ja oman auton käyttöön.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen kehittämistehtävän sekä Kehittämisyhtiö Witaksen ammattitaitoisen työporukan ja muiden seutukunnan toimijoiden vahvan taustatuen.

Sopien 2.0 -kokonaisuus toteutetaan ylimaakunnallisena usean organisaation yhteishankkeena ja sen rahoittajana toimii Etelä Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR). Päähallinnoijana toimii Navitas Kehitys Oy ja osatoteuttajina Savonia ammattikorkeakoulu Oy, Iisalmen kaupunki, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy sekä Kehittämisyhtiö Witas Oy. Jokaisessa organisaatiossa työskentelee oma projektihenkilö.

Kehittämisyhtiö Witaksella työskentelevän projektipäällikön vastuulla on Sopien 2.0 -toiminta Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari). Tavoitteena on aloittaa toiminta 1.2.2020. Työ on kokoaikainen ja kestää 31.12.2022 saakka. Projektipäällikön työpiste sijaitsee Viitasaarella. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Rekrytointi toteutuu, mikäli Sopien 2.0 saa rahoittajalta myönteisen rahoituspäätöksen.

Lisätietoja antaa Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toimitusjohtaja Tapani Laitinen, tapani.laitinen(at)witas.fi tai puh. 040 152 0112.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse ke 8.1.2020 mennessä riitta.paananen(at)witas.fi.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1-1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 riippuen hankesalkun koosta.Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus. Strategiamme 2017–2020 mukaisesti tavoitteemme on kasvattaa alueen elinvoimaisuutta yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa luomalla menestystarina verkostoituneesta ja luontoarvoja kunnioittavasta maaseudusta.

 

                          

Projektipäällikön rekry Sopien 2.0 (PDF-dokumentti, 210 kt)
 
Päivitetty 9.1.2020

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »