Sydänsuomen keskusvaraamo aloittaa toimintansa ainoana alueellisena matkailun myyntipalveluna Keski-Suomessa

Julkaistu 2.12.2019
 

Lomaseudun alueen kunnat Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari sekä Suomen Keskusvaraamo ovat sopineet matkailun myyntipalvelun järjestämisestä alueella vuosina 2020-2021 (optiovuosi 2022). Myyntitoimistot avataan sekä Pihtiputaalle että Viitasaarelle tammikuun 2020 aikana ja niissä tulee työskentelemään matkailualla pitkään toiminut Maria Tölli. Alueellisena matkailun myyntipalveluna se on ainoa laatuaan Keski-Suomessa.

Pohjoisessa Keski-Suomessa on markkinoitu ja kehitetty matkailua vuodesta 2006 Lomaseutu-brändin alla. Seutukunnalla on yli 4 000 loma-asuntoa, kansallispuistoja, erilaisia luonto- ja hyvinvointimatkailupalveluita ja matkailunähtävyyksiä sekä lukuisia tapahtumia.

Kehittämisyhtiö Witaksen omistama Lomaseutu vastaa jatkossakin seudun matkailumarkkinoinnista. Lomaseutu on autenttinen luontomatkailuparatiisi, joka tarjoaa hiljaisuudesta nauttivalle matkailijalle aitoja luonto- ja järvimatkailuelämyksiä Suomen sydämessä.

Tällä yhteistyöllä haluamme panostaa siihen, että seutumme helmet ovat matkailijoille vaivattomasti saatavilla niin sähköisesti kuin asiakaspalvelun kautta varaamalla. On hienoa saada merkittävä strateginen yhteistyökumppani matkailua kehittämään seutukunnalle kertoo Kehittämisyhtiö Witaksen matkailupäällikkö Jasmine Välikangas.

Suomen Keskusvaraamo on vuonna 2014 perustettu matkailun myyntipalvelu, joka toimii lähes 40 paikkakunnalla Suomessa, päätoimipisteenä Kalajoki. Yritys on yksi Suomen suurimpia loma-asuntojen välittäjiä ja lomapalveluiden paketoijia.

On ilo saada tuoda alueen toimijoille varauspalvelu, joka helpottaa alueen matkailutuotteiden saavutettavuutta niin koti- kuin ulkomailla. Paitsi että luonto on yrityksemme arvomaailmassa tärkeässä osassa, haluamme olla mukana koordinoimassa kaiken kokoisia, myös isompia, yleisötapahtumia. Kaunis järviluonto ja sydänsuomalainen vieraanvaraisuus ovat todella hyvä täydennys jo nyt markkinoitaviin hiekkaranta- ja tunturikohteisiin toteaa Suomen Keskusvaraamon toimitusjohtaja Jorma Kortesoja.

Lisätietoja: Kehittämisyhtiö Witaksen matkailupäällikkö Jasmine Välikangas puh. 040 703 1205, jasmine.valikangas(at)witas.fi ja Suomen Keskusvaraamon tj Jorma Kortesoja puh. 050 351 4618, jorma.rpk(at)kotinet.com

 
Päivitetty 2.12.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »