Haemme kahta projektipäällikköä seutukunnalle

 

Etsimme kahta projektipäällikköä huikeille näköalapaikoille alueen vetovoimaisuuden kehittämiseen pohjoisessa Keski-Suomessa. Projektipäällikkönä pääset aluekehittämisen ytimeen toteuttamaan uusia ja innovatiivisia tapoja alueen vetovoimaisuuden lisäämiseksi yritysten ja ihmisten näkökulmasta.

Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy etsivät kahta projektipäällikköä 2.1.2020-31.12.2021 toteuttaviin EKKO - elinkeinojen kehittämiskokonaisuuden osahankkeisiin.

Tavoitteena on tukea Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan alueen nykyisten yritysten kasvua, saada ja luoda uutta tuotantoa ja investointeja alueelle, edistää yritysten rekrytointia yhteisen imagon ja prosessin kautta sekä nostaa yritysten kilpailukykyä tukemalla ja vahvistamalla niiden rekrytointi- ja henkilöstöosaamista.

EKKO-kehittämiskokonaisuus koostuu kolmesta osahankkeesta

 1. Invest in Staff
 2. Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen
 3. Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen (odottaa rahoituspäätöstä)

Jokaisella osahankkeella on oma määritelty rooli, tavoitteet, toimenpiteet, tulokset ja budjetti. Lisäksi kullakin osahankkeella on erillinen hankehallinnointi ja -rahoitus (EAKR, ESR).

Nyt haettavat projektipäälliköt tulevat toimimaan osahankkeissa 2. Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä 3. Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen.

Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen (hallinnoijana Kehittämisyhtiö Witas Oy)

Hanke on käynnistynyt 5.8.2019 ja kestää 31.12.2021 saakka.

Osahankkeen tavoitteena on kehittää kasvuyritysten pidemmän aikavälin rekrytointitarpeisiin vastaava uusi systemaattinen yhteistoimintamalli, joka on suunniteltu ja jota toteutetaan yhteistyössä yritysten kanssa. Tämä prosessi ennakoi työllisyystarpeita ja siten tukee kehittämislinjauksia. Systemaattisen rekrytointiprosessin johtaminen perustuu tiedolla johtamiseen ja kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen (hallinnoijana Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy)

Hanke odottaa rahoituspäätöstä. Suunniteltu käynnistymispäivä on 2.1.2020 ja kesto 31.12.2021 saakka.

Osahankkeella tuetaan Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kasvua ja kilpailukykyä yhteisesti koordinoidun markkinoinnin ja viestinnän keinoilla, seutukunnan yrittäjien tarpeista lähtien. Hanke konkretisoituu seutukunnan yhtenäisen viestinnän rakentamisessa ja yhteisen markkinasivuston luomisessa.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat

 • kokonaisvastuu osahankkeen toteuttamisesta ja johtamisesta
 • sidosryhmäyhteistyö
 • hankkeen käytännön toimenpiteiden organisointi ja toteuttaminen yhteistyössä valittujen asiantuntijatahojen ja kehittämiskokonaisuuden muiden osahankkeiden ja hanketoimijoiden välillä
 • ostopalvelujen kilpailuttaminen
 • hankkeen hallinnointi ja raportointi

Projektipäälliköt vastaavat omien hankkeidensa toteuttamisesta, mutta toimivat samalla tiiviissä yhteistyössä kehittämiskokonaisuuden muiden osahankkeiden projektipäällikköjen ja projektityöntekijöiden kanssa.

Projektipäällikköjen toimipisteiden sijoittumispaikat ovat joko Viitasaarella tai Karstulassa. Toiminta-alueena on Karstula, Kannonkoski, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemus aluekehittämisestä ja elinkeinopalveluista. Työ sisältää paljon matkustamista ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakijalle katsotaan eduksi

 • aktiivinen työote
 • tuntemus yritysten sijoittumispalveluista ja elinkeinoelämän kehittämistyöstä
 • aiempi kokemus kehittämishankkeiden hallinnoinnista
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • kokemus vaativista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä

Projektipäällikköjen rekrytointi suoritetaan yhteisrekrytointina kumpaankin osahankkeeseen

Hakijan tulee hakiessaan ilmoittaa, mihin edellä mainituista kahdesta hankkeista hän on käytettävissä. Hakija antaa hakemuksensa jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan kehittämiskokonaisuuden osatoteuttajien (Witas Oy, Karstulanseutu Oy) kesken ja että haastatteluissa voi olla mukana kehittämiskokonaisuuden osatoteuttajien edustajia.

Valittavien henkilöiden työsuhteen alkamispäivä on torstai 2.1.2020. Työsuhde on määräaikainen hankkeen päättymiseen saakka ja hankkeelle voidaan hakea jatkoaikaa rahoituksen salliessa. Tehtävään valitut saavat tarvittaessa apua asunnon etsimisessä.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tapani Laitinen, toimitusjohtaja, Kehittämisyhtiö Witas Oy, puh. 040 152 0112

Janne Taavitsainen, vs. toimitusjohtaja, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, puh. 044 459 6585

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv viimeistään sunnuntaina 20.10.2019 ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen riitta.paananen(at)witas.fi tai janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kun ne saapuvat.

www.witas.fi
www.karstulanseutu.fi

 

 

 

 
Päivitetty 27.9.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »