Vastaa ja vaikuta vastuullisen matkailun digitaalisen koulutusmallin sisältöön

Julkaistu 10.6.2019
 

Hei matkailutoimija!

Pyydämme matkailualalla toimivia vastaamaan tekemäämme kyselyyn. Olemme kiinnostuneita kuulemaan näkemyksiänne vastuullisen matkailun toteuttamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä, olitpa sitten matkailuyrittäjä tai matkailuyrityksen työntekijä!

Kysely on osa Vastuullisen matkailun portaat -hanketta.

Hankkeessa kehitetään koulutusmallia, jonka tarkoituksena on tukea Suomessa matkailualalla toimivien henkilöiden ja yritysten vastuullisuusosaamista. Kerätyn tiedon avulla tuotamme erilaisten matkailutoimijoiden tarpeisiin mukautuvan koulutusmallin, jolla edistetään matkailun vastuullisuutta ja vastataan ennakoivasti matkailun kasvuun liittyviin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen tai liikamatkailuun.

Siirry kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella tai tabletilla, mutta se toimii myös älypuhelimella. Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. Vastaathan perjantaihin 21.6.2019 mennessä. Kaikki hankkeessa kerätty tieto käsitellään luottamuksellisesti ja kyselymme vastaukset tallentuvat anonyymeinä.

Lisätietoja Vastuullisen matkailun portaat -hankkeesta

Hanketta ovat toteuttamassa Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Lapin yliopisto/Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu sekä Haaga-Helia.

Lisätietoa kyselystä tai hankkeessa tehtävästä tiedonkeruusta saat halutessasi Oulun yliopiston tutkijatohtorilta Kaarina Tervo-Kankareelta, kaarina.tervo-kankare(at)oulu.fi tai 050 350 7159.   

Vastauksestasi kiittäen,

Kaarina Tervo-Kankare
FT, tutkijatohtori

Outi Kulusjärvi                  
FM, väitöskirjatutkija   

Saša Dolinšek  
FM, projektitutkija      

Salli Ojala
LuK, projektitutkija

Maantieteen tutkimusyksikkö
PL 3000
90014 Oulun yliopisto

 
Päivitetty 10.6.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »