Yritystreffit Jyväskylässä

ti 17.09.2019
 

Lähde mukaan treffimatkalle! Witas tarjoaa alueensa yrittäjille yhteiskyydin Yritystreffeille Jyväskylään 17.9.2019, mikäli riittävä määrä ilmoittautuu mukaan. Reittinä Pihtipudas-Viitasaari-Jyväskylä-Viitasaari-Pihtipudas.

Ilmoittautuminen yhteiskyytiin 014 577 6200  tai riitta.paananen(at)witas.fi.

Treffeille osallistuja ei esiinny eikä pidä puheita. Kaikki sovitut treffit ovat kahdenkeskisiä ja toteutetaan pöydissä, jossa istutaan vastakkain. Yleensä tapahtumassa on treffipöytien lisäksi verkostoitumispöytiä, jolloin voi valita haluaako osallistua ryhmäkeskusteluihin vai treffata kahden kesken muita osallistujia, standilaisia tai järjestäjiä.

BusinessMakerin henkilökuntaa on aina paikalla ja he auttavat tarvittaessa. Heidän kanssa voit sopia lisää treffejä itsellesi tai kysyä neuvoja. Katso tapahtumista lisää eri some-kanavista #businessmakeryritystreffit tai #bmyritystreffit. Myös youtubesta löydät esimerkkivideoita tapahtumista.

BusinessMakerin yritystreffit ovat rentoja yritystilaisuuksia. Myös pukeutuminen voi olla rentoa. Mm.farkut ja paita sopii oikein hyvin tilaisuuteen, pukupakkoa ei ole, tosin senkin saa halutessaan laittaa.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Olethan jo rekisteröitynyt?

 
Päivitetty 4.9.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »