Lomaseudun kuulumisia

Julkaistu 11.3.2019
 

Lomaseudun uusi matkailustrategia 2019-2024 on valmistunut viime vuoden lopulla ja strategiajulkaisua valmistellaan parhaillaan. Lomaseutu tulee olemaan todellinen luontomatkailuparatiisi vuoteen 2024 mennessä. Lomaseutua rakennetaan suunnitelmallisesti yhdessä toimijoiden kesken ja investoimalla luontokohteisiin. Tekeminen luonnossa on saatava myytäväksi tuotteeksi kestävä kehitys huomioiden. Tapahtumat toimivat matkailun ympärivuotistajana. Tuotteet on oltava ostettavissa sähköisesti ja myyntiä on kehitettävä keskusvaraamopalvelun avulla. Lomaseudun markkinointialuetta on kotimaa ja lähialueet. Kansainvälisen matkailun osalta yhteistyötä tehdään Visit Jyväskylän kanssa.

Lomaseudun visuaalista ilmettä uudistetaan parhaillaan. Uudella ilmeellä halutaan viestiä järvien ja metsien runsautta sekä kätevää sijaintia keskellä Suomea.

Lomaseudun matkailun uudet verkkosivut ovat avautuneet osoitteessa www.lomaseutu.fi. Aluetta tuodaan esiin kärkituotteilla, mutta myös jokaisesta Witas-kunnasta (Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) löytyy oma esittelynsä. Englanninkielistä sivustoa työstetään parhaillaan.

Lomaseutu-lehti uusitaan toukokuuksi 2019 suomeksi ja englanniksi.

Matkailun myyntipalvelun käyttöönottoa suunnitellaan Lomaseudun matkailumarkkinoinnin tueksi.


Lisätietoja
Jasmine Sepponen
Matkailupäällikkö
puh. 040 703 1205
jasmine.sepponen(at)witas.fi

 

 

 
Päivitetty 11.3.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »