Haemme projektipäällikköä

 

Witas hakee seutukunnalliseen HYVY - hyvinvoiva yrittäjä ja yritys -hankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Saat mielettömän näköalapaikan alueen mikroyritysten kehittämiseen sekä Witaksen osaavan työporukan tuen.

HYVY-hankkeessa Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle muodostetaan aito ja konkreettisesti näkyvä yrittäjyyteen kannustava, yrittäjyyttä tukeva ja yrittäjästä välittävä kulttuuri verkostojen kautta.

Tavoitteena on edistää erityisesti yksin- ja mikroyrittäjien liiketoiminnan ja kasvun kehittymistä parantamalla heidän hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. Toimenpiteillä luodaan yrittäjille avoimia matalan kynnyksen kohtaamis- ja keskustelupaikkoja ja rakennetaan yrittäjien hyvinvointia tukevia tukiverkostoja. Tavoitteena on lisätä yrittäjien tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja sen vaikutuksesta tuottavuuteen. Aktivoinnin kautta rakennetaan perusteet aidolle yrittäjästä välittävälle, ennakoivalle toimintakulttuurille. Kokonaistavoitteena on tukea kannattavan, kestävän liiketoiminnan säilymistä ja kasvua Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla.

Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteutumisesta, suunnittelee ja toteuttaa hankkeen toimenpiteet sekä vastaa hankehallinnosta ja -taloudesta yhteistyössä osa-aikaisen projektityöntekijän kanssa.

Tavoitteena on aloittaa hanke 1.4.2019. Työ on kokoaikainen ja kestää hankkeen toteutusajan kaksi vuotta. Rekrytointi toteutuu, mikäli HYVY-hanke saa rahoittajalta myönteisen hankepäätöksen. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Projektipäälliköltä edellytämme työkokemusta esimerkiksi seuraavista aihealueista: hyvinvointivalmennus, terveyden edistäminen, työhyvinvointi. Edellytämme todennettavissa olevaa kokemusta asiakas/yksilö-ohjauksesta, ryhmätoiminnan organisoimisesta, henkilökohtaisesta motivoinnista, työn johtamisesta, itsensä johtamisesta sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeisestä työotteesta.

Aikaisempi vahva kokemus yrityskehittämisestä sekä yrittäjien ja yritysverkostojen kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Edellytämme projektipäälliköltä aikaisempaa kokemusta EU-rahoitteisesta projektihallinnoinnista tai muuta osoitusta järjestelmällisyydestä ja organisointikyvyistä.

Projektipäälliköltä odotamme kykyä luoda toimivia yhteistyöverkostoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä mahdollisuutta joustaviin työaikoihin ja oman auton käyttöön. Eduksi katsomme ylemmän korkeakoulututkinnon tai muun osoituksen työssä vaadittavassa osaamisesta ja kokemuksesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen kehittämistehtävän sekä Kehittämisyhtiö Witaksen ja muiden seutukunnan toimijoiden vahvan tuen. Hanke toimii kahdeksan kunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Saarijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) sekä kolmen kehittämisyhtiön (Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Kehittämisyhtiö Witas Oy ja SSYP Kehitys Oy) alueella.

Lisätietoja antaa Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toimitusjohtaja tapani.laitinen(at)witas.fi, puh. 040 152 0112.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse ti 19.2.2019 klo 12 mennessä riitta.paananen(at)witas.fi.

 

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1-1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 riippuen hankesalkun koosta.Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus. Strategiamme 2017–2020 mukaisesti tavoitteemme on kasvattaa alueen elinvoimaisuutta yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa luomalla menestystarina verkostoituneesta ja luontoarvoja kunnioittavasta maaseudusta.

 

                          

 
Päivitetty 19.2.2019

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »