Esko Valtaoja syksyn Keksintöjen Viikolle

Julkaistu 5.4.2018
 

Viitasaaren ensi syksyn keksintömessujen yksi kohokohta on avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan puheenvuoro keksintöjen merkityksestä.

Toinen odotettu alustaja on provokatiivisesta markkinoinnistaan tunnetun Varusteleka-verkkokaupan perustaja Valtteri Lindholm.

Messut järjestetään 5.-6. lokakuuta. Ne kokoavat yhteen keksijöitä ja yrittäjiä sekä heidän kumppaneitaan rahoittajista patenttiasiantuntijoihin. Jo kymmenet keksijät ovat saaneet uutta potkua yritystoimintaansa Viitasaaren messuilta, jotka järjestetään nyt 12. kerran.

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä ja testata tuote- ja palveluinnovaatioita sekä verkostoitua. Messujen merkitys on viime vuosina vain korostunut, kun myös startup-yrittäjät ovat todenneet sen hyväksi paikaksi edistää omaa liiketoimintaansa.

”Kun keksijä tai yrityksen perustaja tulee messuille ideansa kanssa, hän yleensä lähtee sieltä mukanaan paljon valmiimpi ajatus tuotteesta tai palvelusta”, kertoo messujen valmisteluista vastaavan Kehittämisyhtiö Witaksen toimitusjohtaja Mirja Arkimaa.

Arkimaan mukaan messuilla syntyy joka syksy uutta yritystoimintaa ja keksinnöistä jalostuu uusia tuotteita ja palveluja. Messuohjelmassa on myös alustuksia, jotka tarjoavat kiinnostavia näkökulmia yrittäjyyteen ja keksintöihin. Lisäksi tänä vuonna järjestetään koululaisille ja opiskelijoille keksintökilpailu.

Ohjelman täydentymistä voi seurata nettiosoitteessa www.keksintojenviikko.fi

Keksintöjen Viikko on Suomen ensimmäinen ja ainutlaatuinen keksintömessutapahtuma Viitasaarella. Tapahtuman järjestää pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva Kehittämisyhtiö Witas Oy yhteistyössä Viitasaaren kaupungin kanssa.

Lisätiedot: Kehittämisyhtiö Witas Oy, toimitusjohtaja Mirja Arkimaa, p. 044 765 7392.

 
Päivitetty 5.4.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »