Paikalliset.fi - Varmista, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät silloin kun asiakkaat niitä etsivät!

Julkaistu 18.3.2018
 

Varmista, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät silloin kun asiakkaat niitä etsivät!

Paikalliset.fi on sähköinen palveluhakemisto, joka kokoaa yhteen Kivijärven, Kinnulan, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueen yritykset, tuotteet ja palvelut.

Palveluhakemisto vastaa Witas-alueen asukkaiden, mökkiläisten ja muiden lomalaisten pitkäaikaiseen toiveeseen palvelusta, josta alueen tarjonta löytyy helposti  ja nopeasti. Palvelun käyttöönoton taustalla on ollut myös yrittäjäjärjestöjen huoli alueen yritysten heikosta näkyvyydestä verkossa. Paikalliset.fi tavoitteena on parantaa yritysten ja palveluiden löydettävyyttä ja kasvattaa siten potentiaalisten asiakkaiden määrää.

Varmista, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät silloin kun asiakkaat niitä etsivät ja ilmoittaudu mukaan paikalliset.fi-palveluun.

Osallistumismaksu uusille yrityksille on 120 €/yritys ja 60 €/yhdistys (alv 0 %). Hinta sisältää yrityksen profiilin luonnin, opastuksen palvelun käyttöön ja ylläpitoon sekä näkyvyyden hakemistossa vuoden 2018 loppuun asti. Vuoden 2018 osallistumismaksu jo mukana oleville yrityksille on 60 €/yritys ja yhdistyksille 30 €/yhdistys (alv 0%).

Paikalliset.fi-palvelu on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumajärjestäjille.

Jos kiinnostuit, tutustu palveluun osoitteessa www.paikalliset.fi ja ilmoita kiinnostuksesi minulle osoitteeseen marja.vahasarja(at)witas.fi. Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.

Paikalliset.fi - Lisänäkyvyyttä ja lisää asiakkaita!

Marja Vähäsarja
Markkinointikoordinaattori
Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 459 6833
marja.vahasarja(at)witas.fi

Paikalliset.fi-hakupalvelu on kehitetty Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoimassa ProWitas-hankkeessa, jonka rahoittajina ovat toimineet Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

 
Päivitetty 18.3.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »