Talviaurinkoinen tervehdys tuoreelta matkailupäälliköltä

Julkaistu 9.1.2018
 

Olen Jasmine Sepponen, Witaksen uusi matkailupäällikkö ja aloitin tehtävässäni vuoden alusta. Matkailutyössä sydäntäni lähellä ovat erityisesti markkinointiasiat ja yritysverkoston sparraus. Tykkään positiivisesta yhdessä tekemisen meiningistä.

Näen tärkeäksi alussa määritellä yritysten kanssa matkailualueemme profiilin, tuotekärjet ja yhteiset askelmerkit tulevalle. Tämän pohjatyön tuloksen tulisi näkyä siten myös Lomaseudun uusiutuvilla nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa sekä palvella seudulle tulevaa matkailijaa aiempaa paremmin. Uskon myös Järvi-Suomen matkailualueen kehittämiseen ja toivon, että toteutamme sitä osaltamme yhdessä tämän seudun matkailuyritysten kanssa.

Taustastani sen verran, että olen kotoisin alun perin Imatralta (huomaa kyllä murteesta), Etelä-Karjalasta, mutta viimeiset kolme vuotta olen työskennellyt kansainvälisen matkailun kasvattamisen, tapahtumamatkailun edistämisen ja investointien aktivoimisen parissa Pohjois-Karjalassa Pielisen Karjalan Kehittämiskeskuksessa toimialueena etenkin Kolin ja Bomban sekä Ruunaan matkailualueet.

Matkailu- ja palvelualalla olen toiminut kaiken kaikkiaan 10 vuotta eri puolilla Suomea niin Rovaniemellä, Imatralla, Porvoossa kuin Tampereellakin. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri (matkailututkimus ja johtaminen) ja matkailun restonomi. Tarkoituksenani on valmistua tänä vuonna myös joogaopettajaksi Kylli Kukkin ja Meri Mortin ohjauksessa joogakoulu Shantissa. Hyvinvointimatkailu onkin miulle yksi rakkaimmista teemoista ja sen merkitys trendienkin valossa nousee koko ajan.

Työpisteeni on virallisesti Viitasaaren toimipisteessä, mutta olen liikkuvaa sorttia ja miuta tapaa kaikissa Witaksen toimipisteissä sekä yrityskäynneillä. Kotini löysin Putaanvirran varrelta Pihtiputaalta – turvallista asua lähellä Pihtiputaan Mummoa, joka on muuten aivan mahtava brändi.

Otan uudet tuulet avosylin vastaan täällä Sydän-Suomen Lomaseudulla ja voit koska tahansa olla minuun yhteydessä. Nyt seuraavaksi ohjelmassa on opintomatka Matkamessuille torstaina 18.1.2018. Mukaan mahtuu vielä muutama nopeasti reagoiva. Opintomatka sisältää lipun messuille ja bussikuljetuksen Pihtiputaalta Viitasaarelle ja sieltä Helsingin Messukeskukseen ja takaisin.

Ollaan yhteyksissä!

Sydänsuomalaisin terveisin,
Jasmine Sepponen, matkailupäällikkö
jasmine.sepponen(at)witas.fi, puh. 040 703 1205

 
Päivitetty 9.1.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »