Yrittäjä, lähde mukaan Kasvun Polulle

Julkaistu 1.2.2018
 

Hyvä pohjoisen Keski-Suomen yrittäjä,

Syksyn 2017 aikana olemme seutukunnan kehittämisyhtiöissä ja kunnissa kartoittaneet pohjoisen Keski-Suomen potentiaalisia kasvuyrityksiä ja suunnitelleet yrityksille kevyen, mutta tehokkaan kolmen iltapäivän kestävän Kasvun Polku -ohjelmakokonaisuuden.

Lähde mukaan Kasvun Polulle, jossa asiantuntijoiden johdolla paneudut yrityksesi myyntiin ja markkinointiin, johtamiseen sekä kasvun rahoittamiseen!

Kasvun Polun tilaisuudet vetää Kasvun Roihu Oy ja mukana on teemoihin liittyviä asiantuntijoita. Työskentelytapa on työpajamaista ja päivän loputtua tehdään yhteenveto päivästä ja käydään läpi oivalluksia. Lisäksi osallistujana pääset mukaan yhteiseen sähköiseen oppimisympäristöön, jossa käsitellään kasvupajojen teemoja sekä tuotetaan muuta materiaalia kasvuun liittyen. Tavoitteena on saada myös yritykset sparraamaan toisiaan sekä kertomaan, miten eri haasteita on käsitelty ja voitettu. Yhdessä parempaan tulokseen!

Koko kolmen iltapäivän ohjelmakokonaisuus on yrityksille maksuton!

Mukaan mahtuu rajallinen määrä yrityksiä. Yritykset voivat olla eri toimialoilta, kasvun eri vaiheissa sekä kooltaan erilaisia.

Kasvun Polun iltapäivät ovat ti 6.2.2018, ke 21.2.2018 sekä ke 7.3.2018 klo 12-16 välillä.

Katso Kasvun Polun fasilitaattorin Janne Roihan terveiset oheiselta videolta!


Tilaisuudet toteuttaa Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoima KASKE-hanke, jossa mukana ovat Saarijärven ja Karstulan kehittämisyhtiöt sekä Kannonkosken ja Kyyjärven kunnat eli toiminnassa ovat mukana kaikki pohjoisen Keski-Suomen kahdeksan kuntaa. Hankkeen tarkoitus on saada potentiaalisia pk-yrityksiä entistäkin parempaan ja kannattavampaan kasvuun. KASKE-hanketta rahoittaa Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä seutukunnan kunnat.

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä olethan yhteydessä, käydään asiat läpi puhelimitse tai tulen käymään yrityksessäsi paikan päällä.

Ilmoita kiinnostuksesi ja varaa paikkasi KASVUN POLULLE viimeistään 2.2.2018!

Ystävällisin terveisin,
Lasse Lyijynen
projektipäällikkö
KASKE-hanke
Saarijärven-Viitasaaren seutukunta
Kehittämisyhtiö Witas Oy
lasse.lyijynen(at)witas.fi
puh. + 358 (0)44 748 8124

 
Päivitetty 1.2.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »