Avoin työpaikka: Etsimme sinua, osaava ja asiakaskeskeinen YRITYSKEHITTÄJÄ

Julkaistu 2.1.2018, päivitetty 9.1.2018
 

Etsimme sinua, osaava ja asiakaskeskeinen YRITYSKEHITTÄJÄ

Yrityskehittäjän työ on kokonaisvaltaista ja laajaa. Toimialueellamme keskeistä on yritysneuvonnan hyvä ammatillinen osaaminen. Toimimme yrityksen kehittämiskumppanina sen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Osaamisemme keskiössä on yrityksen kokonaisliiketoiminnan ymmärtämisen lisäksi talouden ja rahoituksen tunteminen. Näitä odotamme myös Sinulta.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on elinkeinoelämän ja sen sidosryhmien tuntemusta sekä yritysten kehittämispalveluihin liittyvää osaamista. Palvelualan ja uusien kasvavien toimialojen tuntemus on eduksi. Asiakaslähtöisyys, aktiivisuus ja ratkaisuhakuisuus ovat työssä menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia. Toivomme, että Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsi edellyttää liikkumista toimialueellamme.

Tehtävä on itsenäinen, monipuolinen ja luova. Saat aidon mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja pystyt asiakkuuksien mukaan vaikuttamaan työaikaasi ja -tehtäviisi. Pääset mukaan myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin. Olet osa tiimiämme, jossa on hyvä henki ja kova tekemisen meininki.

Mikäli motivoidut asiakastyöstä – yritysten kehittämisestä ja kehityksen seuraamisesta – tämä on työpaikka, jossa viihdyt.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 16.1.2018 mennessä osoitteeseen riitta.paananen@witas.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja antavat:
Toimitusjohtaja Mirja Arkimaa, puh 044 765 392 (2.-8.1.2018)
Kehittämispäällikkö Mauno Laulumaa, puh 044 459 6202 (9.-15.1.2018)

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1 - 1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 riippuen hankesalkun koosta.

Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus. Strategiamme 2017–2020 mukaan tavoitteemme on kasvattaa alueen elinvoimaisuutta yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa luomalla menestystarina verkostoituneesta ja luontoarvoja kunnioittavasta maaseudusta. 

 
Päivitetty 9.1.2018

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »