Yrityskummitoiminta starttaa Witas-alueella

Julkaistu 27.11.2017
 

Keski-Suomen Yrityskummien liittyminen Keski-Suomen Yrittäjien organisoimaksi laajentaa kysytyn kummitoiminnan koko maakunnan alueelle. Yrityskummien Roadshown tiimoilta taustaa ja tietoa toiminnasta kertoivat aluekummi Raimo Saarinen, aluekoordinaattori Sari Laitinen sekä Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen Kartano Wiitatuvalla Viitasaarella 27.11.2017.

”Keski-Suomessa yrityskummeja on tällä hetkellä 30 ja nyt on haussa uusia kummeja eri puolilta maakuntaa. Yrityskummit ovat joukko eri taustaisia bisnesosaajia, joilla on intoa ja halua jakaa omaa osaamistaan eteenpäin sekä auttaa yrityksiä menestymään”, avasi Sari Laitinen Keski-Suomen Yrittäjistä. Laitinen toimii myös aluekoordinaattorina Keski-Suomen Yrityskummeissa ja organisoi toimintaa sekä tapaamisia.

”Yrityskummit yhdessä Yrittäjäjärjestön kanssa ovat kehittämässä, tukemassa ja luomassa verkostoja yrittämisen erilaisissa kasvu- ja muutosvaiheissa”, Petri Salminen nosti esiin uuden yhteistyön kautta saavutettavaa etua.

Yrityskummien toiminnassa useamman vuoden mukana ollut aluekummi Raimo Saarinen rohkaisee yrityksiä ottamaan yhteyttä Yrityskummeihin mieluummin hyvissä ajoin ennen kuin yritystoiminta ajautuu liikaa ongelmiin. ”Tässä onkin toki välillä haastetta suomalaiselle yrittäjälle. Kaiken kaikkiaan yrityksissä on käytetty kummien tukea hyvinkin erilaisiin tilanteisiin: uuden kehittämiseen, kansainvälistymiseen, toimintaidean kirkastamiseen sekä rekrytointiprosessin kehittämiseen muutamia mainitakseni”, Saarinen listaa noin 60 kummitettavan asiakkaan kokemuksen pohjalta.

Yrityskummien toimintaan pääsee mukaan, vaikka ei olisi yrittäjäjärjestön jäsen. Toiminta on myös yrityksille maksutonta, joten kyseessä on todellista matalan kynnyksen ja ruohonjuuritason kehittämistä yritys keskiössä. Alueellisesti toiminnasta saa tietoa Witakselta Mirja Arkimaalta ja Yrityskummit täydentää osaltaan alueen yrittäjille suunnattua palvelutarjontaa.

Teksti: Sari Laitinen/Keski-Suomen Yrittäjät

Lisätiedot:
Sari Laitinen, sari.laitinen(at)yrittajat.fi, puh. 040 538 4602
Raimo Saarinen, raimosaa(at)gmail.com, puh. 040 500 1576
Petri Salminen, petri.salminen(at)salminen-tikka.fi, puh. 0400 608 812

Mirja Arkimaa, mirja.arkimaa(at)witas.fi, puh. 044 765 7392

Valokuvia starttitilaisuudesta 27.11.2017

 
Päivitetty 27.11.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »