Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston avoimet ovet ja TeknologiaTiistai

ti 28.11.2017
 

 

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken Piilolan ja Opinahjon toimipisteissä järjestetään avoimet ovet osana Teknologiatiistai-tapahtumaa 28. marraskuuta klo 9-15. Päivän aikana Piilolassa ja Opinahjossa vierailee yli 700 ysiluokkalaista ympäri pohjoista Keski-Suomea. Tapahtuma on avoin myös yrittäjille ja kuntalaisille.

Äänekosken Piilolan kampuksella (Piilolantie 17) osaamistaan esittelevät tekniikan, liikenteen, kokkipuolen ja Saarijärven Tarvaalan luonnonvara-alan osastot sekä aikuiskoulutus.

Äänekosken Opinahjossa (Opinahjontie 1) esittäytyvät sosiaali- ja terveysala, kaupan ja hallinnon ala sekä Viitasaaren logistiikka ja ravintola-ala.

Aikuiskoulutuksen iltapäivässä klo 12-15 esittäytyvät aikuiskoulutuksen alat sekä henkilökunta (Piilolantie 17, G-rakennus). Klo 13 pidetään infotilaisuus ammatillisen koulutuksen reformista. Mitä se tarkoittaa työpaikoilla? Entä opiskelijalle? Miten yhteistyö työelämän ja oppilaitoksen kanssa muuttuu ensi vuonna?


Taustatietoa Teknologiatiistaista

Ammatilliset oppilaitokset koko Suomessa järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtumia marraskuun viimeisenä tiistaina 28.11.2017. Teknologiatiistaina esitellään laajasti kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja ammatillisia oppilaitoksia sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja teknologiayrityksissä.

www.teknologiateollisuus.fi/fi/TeknologiaTiistai

 
Päivitetty 24.10.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »