Etsimme Sinua, asiakaslähtöinen MATKAILUPÄÄLLIKKÖ

Julkaistu 2.10.2017
 

Etsimme Sinua, asiakaslähtöinen MATKAILUPÄÄLLIKKÖ

Toimit alueemme matkailutoimialan kehittäjänä. Vastaat matkailuhankkeiden valmistelusta ja alueellisesta matkailumarkkinoinnista yhdessä yrittäjien ja kuntien kanssa. Olet matkailuverkostoa vahvistava koordinaattori yrityksien, sidosryhmien, omistajakuntien ja muiden toimijoiden välillä. Kontaktoit yrityksiä ja järjestät tilaisuuksia ja työpajoja. Avustat yrityksiä matkailupalvelujen ideoinnissa ja räätälöinnissä matkailijoiden muuttuvien tarpeiden mukaan.

Sinulla on työkokemusta matkailutoimialan kehittämisestä ja tunnet toimialan ja matkailuyritysten liiketoiminnalliset lainalaisuudet. Tiedät matkailualan verkostot sekä ymmärrät myös matkailijoiden kulttuuritaustat. Sinulla on monipuolinen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöistä, olet organisointikykyinen, neuvottelutaitoinen. Sinulla on markkinointi- ja myyntikokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus.

Pääset mukaan toteuttamaan Witaksen vuosille 2017–2020 luotua strategiaa. Yhtenä tavoitteenamme on, että kulttuurisesti rikkaasta maaseudusta ja luontoarvoja kunnioittavasta vapaa-ajanseudusta on muodostunut alueen vetovoimainen valttikortti. Olet osa tiimiämme, jossa on hyvä henki ja kova tekemisen meininki.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.10.2017 mennessä sähköpostitse riitta.paananen(at)witas.fi.

Lisätietoja toimitusjohtaja Mirja Arkimaa, puh. 044 765 7392.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1 - 1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 riippuen hankesalkun koosta. Vuonna 2017 valmistuneen matkailutulotutkimuksen mukaan alueen matkailutulo on 48,5 M€.

Matkailupäällikön hakuilmoitus (PDF-dokumentti, 372 kt)
 
Päivitetty 2.10.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »