Onko yrityksesi tähtäimessä kasvu ja/tai omistajanvaihdos?

Julkaistu 19.6.2017
 

Kasvu ja verkostot osaksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia

Kyselyllä kartoitamme Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kasvuhaluisia ja -potentiaalisia pk-yrityksiä. Vastaaminen kestää 1-2 min. Projektipäällikkö Lasse Lyijynen ottaa yhteyttä yritykseen viikon sisällä vastauksen jättämisestä.

Osallistu kyselyyn

KASKE-toimintamalli
Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle luodaan yhteinen elinvoiman kehittämisen toimintamalli, joka sisältää työkaluja ja menetelmiä seutukunnan pk-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja verkostoitumisen edistämiseksi. Toimintamalli perustuu KASKE-hankkeessa kehitettäviin ja testattaviin työkaluihin, joiden avulla kasvu ja verkostot halutaan saada osaksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä ja tuoda kasvu myös osaksi omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia.

--------------------------------

KASKE:n kohderyhminä ovat Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kasvupotentiaalisilla toimialoilla toimivat, kasvuhaluiset, nuoret sekä omistajan- ja/tai sukupolvenvaihdoksen tehneet tai sitä suunnittelevat pk-yritykset. Hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja toimenpiteet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n, SSYP Kehitys Oy:n sekä Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien kanssa. Toteutusaika on 1.3.2017-28.2.2019. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ja Pirkanmaan liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR), kunnat sekä yritykset.

Projektipäällikkönä toimii Lasse Lyijynen puh. 044 748 8124, lasse.lyijynen(at)witas.fi.

           

      

 

 
Päivitetty 19.6.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »