Seutukunnallinen KASKE-hanke käynnistyi

Julkaistu 22.5.2017, päivitetty 23.5.2017
 

Seutukunnallinen KASKE – kasvua kerryttäen -hanke on aloittanut toimintansa. Projektipäällikkönä aloitti Lasse Lyijynen ja osa-aikaisena projektiassistenttina toimii Kirsti Kaakkurivaara. Lassen työhuone sijaitsee Saarijärvellä SSYP Kehitys Oy:n tiloissa (Sivulantie 11) ja hän liikkuu tarpeiden mukaan koko seutukunnan alueella.

KASKE toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n, SSYP Kehitys Oy:n sekä Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien kanssa. Kaksivuotista hanketta hallinnoi Kehittämisyhtiö Witas Oy ja rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR).

KASKE-hankkeessa luodaan seutukunnallinen, harvaan asutun maaseudun olosuhteisiin sopiva elinvoiman kehittämisen toimintamalli, joka rakentuu seutukunnan pk-yritysten välisten verkostojen ja ryhmien toimintaan. Toimintamalli perustuu hankkeessa kehitettäviin ja testattaviin KASVU- ja VAKAA-työkaluihin. Työkalujen avulla kasvu ja verkostot halutaan saada osaksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä ja tuoda kasvu myös osaksi omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia. KASVU-työkalulla viitataan sanoihin Kasvua Vuosittain, jonka tavoitteena on kannustaa yrittäjiä pyrkimään aina seuraavalle tasolle yrityksen saavutettua vakaan toimeentulon. VAKAA-työkalun lyhenne tulee sanoista Vaihdosta Kasvua, jolla halutaan terävöittää kasvun näkökulmaa omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa.

Lue lisää

Lasse Lyijynen
projektipäällikkö
puh. 044 748 8124
lasse.lyijynen(at)witas.fi

Kirsti Kaakkurivaara
projektiassistentti
puh. 0400 770 706
kirsti.kaakkurivaara(at)witas.fi

 

 
Päivitetty 23.5.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »