Jali Heilmann Witaksen innovaattoriksi

Julkaistu 26.4.2017, päivitetty 22.5.2017
 

Jali Heilmann aloittaa Witaksen innovaattorina toukokuun alussa. Hänellä on laaja-alainen kokemus innovaatioihin perustuvista kehitysprojekteista yhteistyössä sekä yksityisen että julkisen sektorin kanssa. Hänellä on myös useita patentteja ja patenttihakemuksia.

Jali Heilmann on valmistunut diplomi-insinööriksi Teknillisen korkeakoulun Prosessi- ja materiaaliteknologian osastolta vuonna 1995. VTT:n Funktionaaliset kuitutuotteet -osaamiskeskuksessa hän on vetänyt tuote-, prosessi- ja innovaatiokehitystä mm. metsäteollisuuden, bioteknologian ja 3D-valmistuksen aihealueilla yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten teollisuusyritysten kanssa.

 

Kouvola Innovation Oy:ssä hänen työnkuvaansa kuuluivat yhteistyökeskittymien rakentaminen painopisteenä erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset sekä yrityskohtainen neuvonta liiketoiminta-, toiminnankehitys-, teknologia- ja tutkimusasioissa. Hänellä on ollut lukuisia luottamustehtäviä konferenssien ja istuntojen puheenjohtajana sekä vertaisarvioijana kansainvälisissä konferensseissa. Hän on myös työskennellyt ulkomailla Yhdysvalloissa ja Japanissa. Hän harrastaa retkeilyä, urheilua, kirjoittamista ja matkustamista.

Jalin tavoittaa numerosta 044 351 5499.

 
Päivitetty 22.5.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »