Kaskipuu Oy investoi uuteen ikkunatehtaaseen Viitasaarella

Julkaistu 2.2.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Ulko- ja parvekeovistaan tunnettu Kaskipuu Oy rakentaa uuden ikkunatehtaan Viitasaaren ulko-ovitehtaansa yhteyteen. Investoinnin arvo on yli 12 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan pääosin vuoden 2016 loppuun mennessä. Investoinnin myötä uusia työpaikkoja syntyy Suomeen arviolta 170 - 200 hengelle.

Kaskipuun uudesta ikkunatehtaasta tulee yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tehokkaimmista. Tuotantokapasiteetti on yli 200 000 ikkunayksikköä. Kotimaan lisäksi ikkunoita myydään Skandinaviaan ja Venäjälle.

Investointi luo työpaikkoja
”Olen erittäin tyytyväinen, että voimme tehdä näin ison investoinnin Suomeen ja tarjota työtä suurelle joukolle ihmisiä. Tämä kertoo siitä, että korkealaatuisille Kaski-tuotteille on kova kysyntä sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Nyt tehtävän investoinnin myötä pystymme palvelemaan nykyisiä asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin”, toteaa Kaskipuun toimitusjohtaja Matti Kaski.

Viitasaaren tuotantolinjaan tulee useita työvaiheita, jotka poikkeavat perinteisestä ikkunavalmistuksesta. "Linjat mahdollistavat laadukkaat, energiatehokkaat ja yksilölliset tuotteet kustannustehokkaasti", sanoo Kaski. "Viitasaaren tehtaalle tulee 70 - 90 uutta työpaikkaa."

Ikkunoiden valmistus ei ole kuitenkaan aivan uusi aluevaltaus Kaskipuulle. "Ikkunoiden valmistus on ikään kuin paluu yrityksen menneisyyteen. Isäni valmisti niitä. Viime vuosina olemme valmistaneet vain kiinteitä ikkunoita mutta nyt myös avattavia", kertoo Matti Kaski.

B to b -myynti laajenee kuluttajamyyntiin
Kaskipuun asiakkaita ovat mm. talotehtaat, rautakaupat, rakennusliikkeet ja muut jälleenmyyjät. Ikkunatehdasinvestoinnin myötä Kaskipuu aloittaa myös suoran kuluttajamyynnin. Yritys rakentaa koko maan kattavan organisaation palvelemaan yksityisiä kotitalouksia ja taloyhtiöitä ovi- ja ikkunaremonteissa. "Koko Suomen kattavaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin rekrytoimme uusia työntekijöitä noin 80 - 100 henkilöä", toteaa Matti Kaski. "Lisäksi asennusverkosto työllistää noin 30 ammattilaista."

Kaskipuu Oy
puh. 0207 924 780

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »