Ota hyöty irti muotoilusta

Julkaistu 4.4.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Miten pohjoisen Keski-Suomen yritykset voivat hyötyä muotoilusta?

Artranta ry:n Muotoilumaailma-hanke tulee järjestämään muotoilutapahtumia, seminaareja, tietoiskuja ja työpajoja. Tavoitteena on jakaa tietoa siitä, miten pohjoisen Keski-Suomen yritykset voivat hyötyä muotoilusta. Oheisen kyselyn avulla voit kertoa, millaiset tietoiskut sinua ja henkilökuntaasi kiinnostavat. Laita rastit niiden tapahtumien kohdalle, joihin voisit osallistua. Tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään, mutta järjestämme suosituimmat tapahtumat omalle seutukunnallemme. Ota kantaa myös tilaisuuden paikkaan ja ajankohtaan.
 

» Kysely tietoiskujen aiheista


Tietoiskut ovat vajaan kahden tunnin mittaisia tilaisuuksia, jotka sisältävät 45 minuutin luennon jatkoksi keskustelun, työpajan tai ryhmätöitä, joissa pohditaan yritysten omia tarpeita kuhunkin aiheeseen liittyen. Tilaisuudet alkavat kahvi- ja voileipätarjoilulla. Artranta ry:n yritysjäsenille ja heidän henkilökunnallleen tilaisuudet ovat maksuttomia, muilta perimme omavastuuosuutena 15-25 €/henkilö.

Artrannan tavoitteet
Artranta ry:n tarkoituksena on lisätä muotoilijoiden ja pk-yritysten yhteistyötä pohjoisessa Keski-Suomessa. Visiona on luoda Suomen ensimmäinen arkkitehtuuri- ja muotoilukeskus, jossa asiantuntijat ja yritykset kohtaavat. Artrannan taustahahmoihin kuuluu maailmalla tunnettu, Karstulasta lähtöisin oleva muotoilija Harri Koskinen. Artranta voi toimia vierasateljeena, koulutuspaikkana ja erilaisten kokeilujen tyyssijana.

Muotoilumaailma-hanke
Artrannan Muotoilumaailma-hanke tähtää osaamisen kehittämiseen. Mukaan halutaan niin pk-yritykset, matkailuala kuin kädentaitajatkin, joiden raaka-aineena voi olla puu, lasi, metalli, keramiikka, tekstiili tai kierrätysmateriaalit. Suunnitelmassa on mm. palvelumuotoilun seminaarin järjestäminen seutukunnalla toukokuussa yhdessä JAMKin kanssa. Palvelumuotoilun keskeisenä tavoitteena on palvelukokemuksen käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä käyttäjien tarpeita että palvelun tarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita. Myöhemmin on tulossa myös tuotteistamisen seminaari. Käsityön taitajille olemme järjestämässä matkaa Kädentaitomessuille 10.4.2016 Jyväskylän Paviljonkiin. Tähän tilaisuuteen voit ilmoittautua vaikka heti vastaamalla tähän sähköpostiin!

Artranta ry valitsi Muotoilumaailman projektipäälliköksi HuK Pirkko Siivola Vantaalta vuoden 2017 loppuun. Siivola on opiskellut mm. taidehistoriaa ja viestintää sekä suorittanut viestinnän PD-tutkinnon ja johtamisen erikoisammattitutkinnon. Hän on toiminut tiedottajana teollisuudessa ja yli kymmenen vuotta yrittäjänä. Hänellä on myös EU-hankekokemusta. Artrantaan Siivola siirtyy kansainvälisestä viestintätoimistosta, jossa hän on työskennellyt sekä suurten että pienten yritysten kanssa. Lisäksi hänellä on monipuolinen kielitaito. Hän aloittaa työnsä 1.5.2016.

Tervetuloa myös Artranta ry:n jäseneksi! Jäseneksi voit liittyä järjestämissämme tilaisuuksissa tai ottamalla yhteyttä toiminnanjohtaja Anita Saarelaiseen.

Toivottavasti näemme Artrannan tilaisuuksissa!

Anita Saarelainen
Toiminnanjohtaja
Artranta ry
puh. 0400 599090

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »