ProWitas-hanke etenee

Julkaistu 12.5.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Hanke on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja vastaanotto on ollut hyvä. Hankkeen tiedotustilaisuuksiin on osallistunut tähän mennessä jo reilusti toista sataa ihmistä.

Monet yrittäjät ja kuntalaiset ovat tehneet saman huomion, jonka pohjalta ProWitas-hankkeen idea aikoinaan syntyi. Yritysten palvelut eivät ole riittävän hyvin ja kattavasti esillä. Esimerkiksi Kivijärvellä nähdään, että satojen kesämökkien asukkaan voisivat saada palveluja entistä enemmän lomapaikkakunnalta, jos ne löytyisivät jostain. Monien yritysten tuotteet ja palvelut ovat vain puskaradion varassa, vaikka palvelut olisivat kesäasukkaille tuiki tärkeitä. Usein kuvitellaan, että kyllähän kaikki tietää, mutta näin ei ole. Yrittäjän ei kannata myöskään olla turhan vaatimaton, monia asioita tarvitaan. Kiinnostusta asiakkailla on aina poimituista luonnontuotteista lähtien kaikkeen mahdolliseen. Myös osaamista voi myydä!

Hankkeen toimenpiteet etenevät kunnissa hieman eri tahdilla ja painotuksilla. Esimerkiksi Kinnulassa ja Kivijärvellä on käynnissä kuntien kotisivujen uudistus. Molempien kuntien kunnanjohtajat pitävätkin ProWitas-hankkeen ajoitusta erinomaisena. Palveluhaun ja uusien kuntasivujen linkitykset huomioidaan jo tässä vaiheessa. Olipa kyse kunnan tai yritysten tarjoamista palveluista, muodostavat ne yhdessä palvelukokonaisuuden.

Teemme vielä pientä räätälöintiä ja virittelyä hakupalveluun, kertoo projektin vastaava tuottaja Visa Törmälä. Heti kun kaikki on valmista ensimmäisiin työpajoihin, tiedotamme niistä kohdennetusti yrityksille kuntakohtaisilla uutiskirjeillä. Tarvittaessa soitamme vielä perään, hän jatkaa.

Lisätietoja hankkeesta

» www.prowitas.fi

Viitasaaren tiedotustilaisuus Leipomo-Kahvila Vehnänjyvässä

Lisätietoja
Visa Törmälä, projektin vastaava tuottaja
puh. 050 5446638 tai visa.tormala(a)crenoco.fi
Marja Vähäsarja, projektikoordinaattori
puh. 044 459 6833 tai marja.vahasarja(a)witas.fi

ProWitas-hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, myös yhdistykset ovat tervetulleita mukaan! Hankkeen toteutusaika on 1.1.2016-28.2.2017 ja rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »