Ideasta Business - Uusi palvelu ideoiden hyödyntämiseen

Julkaistu 13.5.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Päivittäisessä yrityskehitystyössä on huomattu, että henkilöillä ja yrityksillä on valtava määrä ideoita, joita ei välttämättä hyödynnetä tai jatkokehitetä lainkaan. Usein ideasta vaietaan peläten, että muut keräävät voitot keksinnöstä. Kun idea on asianmukaisesti suojattu, on sen jälkeen aika etsiä oikeat yhteistyökumppanit ja asiakkaat jatkokehittämistä varten.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on lanseerannut verkostoitumiseen uudenlaisen nettipohjaisen palvelun osoitteessa www.ideastabusiness.fi. Sivusto on käyttäjilleen maksuton ja sen rooli on auttaa eri osapuolia löytämään toisensa.

Keksintöjen Viikko -tapahtumassa vuonna 2015 esillä olleen palvelun idea syntyi, kun mielestäni keksijöille ja yrityksille ei ollut hyvää kohtaamispaikkaa netissä, kertoo palvelun kehittäjä Tuomas Moisio. Sivuston toiminta-ajatus on, että keksijät voivat tehdä omia keksintöilmoituksiaan sekä yrittäjät vastaavasti hakea keksintöjä tuotteistukseen eli saataisiin keksijät ja keksintöihin liittyvä businessmaailma kohtaamaan toisensa paremmin. Ihmisillä on paljon hyviä ideoita, toivottavasti saadaan tämä potentiaali paremmin käyttöön, Tuomas Moisio toteaa.

» Lue lisää

Lisätietoja
Mauno Laulumaa
Kehittämispäällikkö
puh. 044 459 6202
mauno.laulumaa(at)witas.fi

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »