Haemme yrityskehittäjää

Julkaistu 2.6.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1-1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 hankesalkun koosta riippuen.

Witaksen toiminnan arvot ovat luottamuksellisuus, luotettavuus, kumppanuus ja asiantuntijuus. Tavoitteemme on kehittää alueella jo toimivien ja uusien yritysten toimintaedellytyksiä, edistää omistajakuntien ja elinkeinoelämän välistä yhteistyötä, kanavoida rahoitusta ja resursseja toiminta-alueellemme ja tätä kautta lisätä alueemme vetovoimaisuutta.

Etsimme nyt

YRITYSKEHITTÄJÄÄ

Yrityskehittäjän työ on kokonaisvaltaista ja laajaa.

Toimimme alueella, missä on keskeistä yritysneuvonnan hyvä ammatillinen osaaminen. Osaamisemme keskiössä on yrityksen kokonaisliiketoiminnan ymmärtämisen lisäksi taloushallinnon ja rahoituksen tunteminen ja tätä odotamme myös Sinulta.

Yritysten kehittämisen kokemuksen lisäksi toivomme osaamista omistajanvaihdoksista ja yritysjärjestelyistä. Elinkeinoelämän ja sen sidosryhmien tuntemus, asiakaslähtöisyys, aktiivisuus ja ratkaisuhakuisuus ovat työssä menestymisen kannalta oleellista ja uusien kasvavien toimialojen tuntemus on eduksi. Työsi edellyttää liikkumista toimialueellamme.

Tehtävä on itsenäinen, monipuolinen ja luova. Saat aidon mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja pystyt asiakkuuksien mukaan vaikuttamaan työaikaasi ja -tehtäviisi. Pääset mukaan myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin. Tiimissämme on hyvä henki ja kova tekemisen meininki.

Mikäli motivoidut asiakastyöstä – yritysten kehittämisestä ja kehityksen seuraamisesta – tämä on työpaikka, jossa viihdyt. Kiinnostuitko?

Lisätietoja toimitusjohtaja Mirja Arkimaa puh. 044 765 7392 ja haussa avustava konsultti Maija Talvinen-Strengell puh. 0400 883 966.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 20.6. mennessä osoitteeseen riitta.paananen@witas.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »