ProWitaksen palveluhaku on valmis yritysten lisäämiseen

Julkaistu 17.8.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Kesä toi monelle yrittäjälle joko kaivattua taukoa loman merkeissä, tai sitten kiireitä. ProWitas-hankkeessa olemme käyttäneet kesän palveluhaun ominaisuuksien kehittämiseen ja testaukseen. Kesätyöntekijä Niina Niskasen hakuun lisäämät kohteet ovat toimineet hyvänä pohjana koekäytölle

Käy tutustumassa hakupalveluun osoitteessa

» map.prowitas.fi

Huomioithan, että sivun graafinen ilme tulee vielä muuttumaan. Osoite on tässä vaiheessa ”työosoite”. Tulemme korvaaman sen helpommin muistettavalla palvelua kuvaavalla osoitteella.

Seutukunnalla on käynnissä myös muita digitaalisuuteen liittyviä hankkeita, kuten Digipolku ja Digijohtajaksi! -hankkeet. Olemme käyneet keskustelut yhteistyöstä niin, että hankkeet täydentävät hyvin toisiaan. Digitaalisuus, päätelaitteet ja verkot tulevat muuttamaan yritysten toimintaedellytyksiä lähivuosina paljon. Siksi kaikki tietämys on nyt erityisen tärkeää, jotta osaamme käyttää uudet mahdollisuudet hyödyllisellä tavalla!

Yritysten tiedot palveluhakuun

Parhaillaan teemme kuntakohtaisia aikatauluja palveluhaun käytön opastusta varten. Tiedot syötetään työpajoissa, joita joka kuntaan tulee riittävä määrä. Varmistamme, että kaikki halukkaat saavat opastuksen tietojen vientiin ja päivitykseen itselle sopivana ajankohtana. Lisäksi opastamme yrityksiä digitaalisessa liiketoiminnassa ja uusien verkkotyökalujen käytössä.

Aikataulu ja muu tarkempi info toimitetaan erilisellä ProWitas-hankeen uutiskirjeellä kaikille yrityksille elokuun aikana. Osallistumismaksu yrityksille on 120 € sisältäen oman tilin palveluhaussa, työpajat tietojen vientiin sekä päivitykseen ja opastuksen muiden some-työkalujen käyttöön. Soittelemme Marjan kanssa tarvittaessa myös perään ja varmistamme, että tieto tavoittaa kaikki yritykset.

ProWitaksen palveluhaussa on tällä hetkellä 70 kohdetta, joiden avulla voitte testata käyttöä. Toivottavasti joku kohde on uusi ja innostaa käymään paikalla. Huomaa, että sisällöt tarkentuvat ja haun käyttöliittymä tulee muuttumaan hankkeen edetessä.

Lisätietoja

» www.prowitas.fi

(kts. ilmoittaudu mukaan hankkeeseen)

Visa Törmälä, projektin vastaava tuottaja
puh. 050 5446638 tai visa.tormala(a)crenoco.fi
Marja Vähäsarja, projektikoordinaattori
puh. 044 459 6833 tai marja.vahasarja(a)witas.fi

  

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »