Nuorten yrittäjyyspaja -valmennus aloittaa Äänekoskella marraskuussa

Julkaistu 30.6.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Haku Keski-Suomen alueella Nuorten yrittäjyyspajaan (NYP) on jälleen auki. Alle 30-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille suunnattu paja tarjoaa nuorelle perustiedot yrittäjyydestä. Pajamainen ja käytännönläheinen koulutus alkaa Äänekoskella 7.11.2016 ja kestää 3.1.2017 saakka.

Haku on avoinna TE-palveluiden verkkosivulla te-palvelut.fi Haussa oleva työvoimakoulutus -osiossa 25.9. saakka.

Nuorten yrittäjyyspajat ovat Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa, osallistujalle maksutonta nuorisotakuun piiriin kuuluvaa yrittäjyysvalmennusta. Valmennus muodostuu lähipäivistä ja etäpäivistä. Nuorten yrittäjyyspajat on valtakunnallinen ilmiö, jotka toteuttaa Suomen Yrittäjäopisto.

Valmennuksen kohderyhmää ovat työttömät, osa-aikatyössä olevat, valmistuneet, omistajanvaihdosta tavalla tai toisella suunnittelevat nuoret aikuiset. Pajan käynyt opiskelee oman ideansa kirkastamisen kautta mahdollista yrittäjyyttä varten. Paja antaa valmiuksia myös työelämään. Pajan käynyttä ei edellytetä aloittamaan osa- tai kokoaikaista yritystoimintaa.

Kaiken kaikkiaan pajajaksosta, liiketoimintasuunnitelman kirjoittamisesta, vierailijoista sekä ryhmän ja kouluttajien sparrauksesta muodostuva paja kestää kahdeksan viikkoa. Pajajaksoa seuraa puolen vuoden seurantajakso, jona aikana toteutetaan kuusi teemapäivää syventävistä aiheista.

Koulutusesite (PDF-dokumentti, 296 kt)
Tiedote koulutuksesta (PDF-dokumentti, 367 kt)
 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »