Witas, kunnat ja yritykset yhteistyössä rakentamassa elinkeinoelämän yhteisiä tavoitteita

Julkaistu 30.8.2016, päivitetty 5.4.2017
 

Asiakaslähtöisyys ja yritysten tarpeet ovat kaiken keskiössä.

Mistä tulemme, missä olemme ja mihin tähtäämme tulevaisuudessa? ”Tavoitteena on luoda yhteinen näkemys ja selkeät strategiset linjaukset, jotka ohjaavat sekä päätöksentekoa että käytännön tekemistä alueellamme”, kertoo Witaksen toimitusjohtaja Mirja Arkimaa.

Strategia laaditaan pohjaksi kehittämisyhtiön käytännön työlle. Kehittämisyhtiön rooli on paikallisten yritysten ja kuntien tarpeiden sekä maakunnallisten ja kansallisten tavoitteiden yhteensovittelijana.

Witaksen henkilöstö ja hallitus, omistajakuntien edustajat sekä yrittäjät ovat yhteistyössä aloittaneet vuoteen 2020 ulottuvan uuden strategian laadintatyön Straton Jussi Heimosen sparrauksessa. Strategiatyö jatkuu syksyn aikana lokakuun ja joulukuun tapaamisissa sekä yritysten tarpeiden kartoituksilla.

”Witaksen strategian uudistaminen on ajankohtaista ja tärkeää alueemme elinvoimaisuuden kannalta. Elinvoimainen alue perustuu mm. kilpailukykyiseen yrityskantaan. On tärkeää saada aikaan positiivisia vaikutuksia ja vahvistaa kykyämme uudistua toimintaympäristön muuttuessa”, kertoo Witaksen hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kemppainen.

 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »