Osaavat yrittäjät -tietoisku Viitasaarella

ti 04.04.2017
 

Osaamiskartoituksen tulokset ovat selvillä - tule kuulemaan sadan lähiseudun pk-yrityksen näkemykset ja tietoisku laatuosaamisista sekä kehittämistarpeista!

Sata yrittäjää Saarijärven ja Viitasaaren seudulla sekä Kaustisen seutukunnalla ovat kertoneet näkemyksensä laatuosaamisesta ja laadun parantamisesta. Haastattelukierroksella tapasimme mahtavia ja osaavia yrittäjiä ja saimme paljon tietoa ja vinkkejä tulevista kehittämistarpeista.

Haluaisimme nyt jakaa osaamiskartoitusten havainnot ja antaa iskuja laadun kehittämiseen. Ennen kaikkea suunnittelemme yhdessä teidän kanssanne seuraavat askeleet laatuosaamisen ja sitä kautta yritysten kilpailukyvyn nostamiseksi uudelle tasolle seutukunnallamme.

Toivotamme teidät tervetulleiksi tilaisuuksiin keskustelemaan ja verkostoitumaan laatuasioiden ja pienen purtavan äärellä. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, maksuttomia sekä sisältävät kahvin/teen ja pienen suolaisen. Kaikki yrittämisestä ja yrittäjistä kiinnostuneet sekä heidän parissa toimijat ovat tervetulleita!

Kaustinen ma 27.3. klo 16:30-18:30 Pelimannitalo (Konstantie 8)
Saarijärvi ma 3.4. klo 16:30-18:30 Wanha Pappila (Paavontie 1)
Viitasaari ti 4.4. klo 16:30-18:30 AiKon Kartano (Muikunlahdentie 165)

  • Esite

Laatuterveisin,
Hanna, Hilkka ja Reijo

www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/kkl 
www.fb.com/laatuayritykselle 
@kohtilaatua

Kohti kilpailukykyistä laatua –hanketta rahoittavat Keski-Suomen ja Pohjanmaan ELY-keskukset Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat: Halsua, Kannonkoski, Karstula, Kaustinen, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Lestijärvi, Perho, Pihtipudas, Saarijärvi, Toholampi, Veteli ja Viitasaari.

 
Päivitetty 1.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »