Tutustu yrityskohtaiseen Digiloikka-valmennukseen

Julkaistu 13.1.2017, päivitetty 5.4.2017
 

Viime syksynä käynnistyi Digijohtajaksi! –kokonaisuus, joka tarjoaa keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrittäjille maksuttomia ja erittäin edullisia valmennuksia liiketoiminnan digitalisaation kehittämiseen. Mukana on ollut jo 250 yrittäjää ja jos et vielä kuulu heidän joukkoonsa, toivotamme Sinutkin tervetulleeksi mukaan!

Nyt käynnistämme yrityskohtaisen Digiloikka-valmennuksen, jossa saat kahdeksan (8) tuntia asiantuntijan aikaa ja apua juuri teidän tilanteen kartoittamiseen ja kehittämissuunnitelman tekemiseen. Ydinkysymyksinä ovat: kuinka liiketoimintasi hyötyy parhaiten digitalisuudesta ja miten otetaan digiloikka seuraavalle tasolle?

Valmennuksessa tehdään lähtötason kartoitus, jonka pohjalta hahmotellaan digitarpeita ja –haasteita ja lopputuloksena syntyy yrityksesi digisuunnitelma. Koulutukseen sisältyvät kaksi tapaamista tapahtuvat haluamallanne aikataululla, halutessanne myös etäyhteyden välityksellä. Valmennusta tukee ESR ja sen hinta on 250 e / yritys (alv 0%).

Lisätietoja löydät liitteenä olevasta esitteestä. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian mukaan

» https://www.lyyti.in/Digiloikka

Kutsu Digiloikkaan (PDF-dokumentti, 302 kt)
 
Päivitetty 5.4.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »