Witas-alueen palvelut löytyvät paikalliset.fi -palvelusta

Julkaistu 2.2.2017, päivitetty 31.3.2017
 

Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren sähköinen palveluhakemisto paikalliset.fi on avattu. Palveluhakemiston tavoitteena on parantaa alueen yritysten tuotteiden ja palveluiden löydettävyyttä verkossa. Palvelun avulla pyritään edistämään kysynnän ja tarjonnan parempaa kohtaamista ja näin ehkäisemään ostovoiman valumista alueen ulkopuolelle sekä ohjaamaan ostovoimaa alueen ulkopuolelta paikallisiin yrityksiin.

Tavoitteena on myös tuoda esille alueen tapahtumia ja käyntikohteita. Paikalliset.fi -palvelussa yritysten tarjooma, alueen nähtävyydet ja tapahtumat muodostavat toisiaan tukevan kokonaisuuden.

Palveluun voit tutustua osoitteessa

» www.paikalliset.fi

Palvelusta löytyy tällä hetkellä reilut 200 kohdetta, joista eri alan yrityksiä on 130. Oman yrityksen voi ilmoitta mukaan milloin tahansa. Myös yhdistykset ja tapahtumajärjestäjät ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa ja palveluitaan palvelussa.

Lisätietoja hankkeesta löydät osoitteesta

» www.prowitas.fi

ProWitas-hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille ja yhdistyksille. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

Lisätietoja antaa Visa Törmälä, projektin vastaava tuottaja, puh. 050 5446638, visa.tormala(at)crenoco.fi sekä Marja Vähäsarja, projektikoordinaattori, puh. 044 459 6833, marja.vahasarja(at)witas.fi.

 
Päivitetty 31.3.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »