Älä piilottele yrityksesi tietoja vaan tuo ne paikalliset.fi palveluhakuun!

Julkaistu 13.3.2017, päivitetty 31.3.2017
 

Paikalliset.fi palveluhakemiston logo tulee kevään ja kesän aikana tutuksi monelle. Tarrat ja julisteet on painettu ja mainokset pääteiden varteen suunnitteilla. Näkyvyyttä on lisätty sosiaalisessa mediassa ja hakukoneoptimointia terävöitetään kevään aikana. Tavoitteemme on, että paikalliset.fi tavoittaa niin livenä kuin verkossa mahdollisimman monen kävijän, mökkiläisen ja tietysti paikallisen asukkaan.

Ensikokemuksia käyttömääristä
Vaikka paikalliset.fi:n käyttö ensimetreillä, kolme tuhatta kävijää on jo tutustunut yrityksiin sekä käyntikohteisiin. Kohteita on katsottu yhteensä 20 000 kertaa. Yli 80 % etusivulle tulleista on jäänyt halupalveluun ja etsinyt tietoa kohteista. Käyttäjät ovat viipyneet keskimäärin yli kuusi minuuttia. Kolmasosa käytti sivuja joko älypuhelimella tai padilla. Tämä enteilee hyvää! 150 yritystä on jo mukana tarjonnallaan.

Näkyvyyttä kesään
Edellisen matkailututkimuksen mukaan (2010) päiväkävijöiden vuosimääräksi Witas-alueella arvioitiin vajaa 700 000 (lisättynä Kivijärvi 2014). Valtateiden liikennemäärät ovat yli 6 000 autoa vuorokaudessa ja kantateilläkin päästää yli tuhannen auton määriin. Monet kesän tapahtumista keräävät jälleen alueellemme tuhansia kävijöitä. Kesämökkejä neljän kunnan alueella on 4 500. Matkailijat jättivät Witas-alueelle lähes 50 M€.

Alueemme asukkaitakaan ei sovi unohtaa, moni yritys on heiltäkin piilossa tai lähinnä puskaradion varassa. Prowitas-hankkeen tavoitteena on saada alueelle lisää ostovoimaa. Asiakas valitsee tarvitsemansa palvelut ja ne tulevat näkyville yhdellä haulla!

Matkailumarkkinoinnissa tulee tapahtumaan pieniä muutoksia. Nykyinen Lomaseutu.fi tulee keskittymään ominaispiirteiden ja vetovoimatekijöiden sekä matkailuimagon kehittämiseen. Yritykset palveluineen löytyy jatkossa osoitteesta paikalliset.fi.

Yrittäjä, edullista näkyvyyttä
ProWitas-hanke jatkuu toukokuun loppuun saakka. Ajankohta on erinomainen ajatellen tulevaa kesää lomineen ja tapahtumineen. Lähemmäs miljoona kävijää paikkakuntalaisten lisäksi etsii tänäkin vuonna palveluja. Tule mukaan hankkeeseen. Osallistumismaksu yrityksiltä on 120 € ja yhdistyksiltä 60 € (hinnat alv 0). Ota yhteyttä, autamme kohteiden lisäämisessä hakuun!

» www.prowitas.fi

• Visa Törmälä, projektin vastaava tuottaja, puh. 050 544 6638 tai visa.tormala@crenoco.fi
• Marja Vähäsarja, projektikoordinaattori, puh. 044 459 6833 tai marja.vahasarja@witas.fi

Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

 
Päivitetty 31.3.2017

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »