Vastaa kyselyyn etätyöstä ja -rekrytoinnista | Osallistu arvontaan!

Julkaistu 1.2.2021, päivitetty 25.2.2021
 

Hyvät työnantajat ja työntekijät!

Koronakriisi on tehnyt etätyöstä ja etänä tapahtuvasta rekrytoinnista uuden normaalin. Tämä asettaa sekä työnantajat, työntekijät että työmarkkinat uusien haasteiden eteen. Kuinka pysyä työnantajana ja työntekijänä muutoksen mukana, menestyä sekä voida hyvin, ja kuinka säilyttää alueen elinkeino- ja työelämän laatu ja kilpailukyky?

Oheisella kyselyllä kartoitamme Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Multian, Pihtiputaan ja Viitasaaren työnantajien ja työntekijöiden näkemyksiä etätyön ja etärekrytoinnin haasteista ja kehittämistarpeista. Kokoamme myös hyviksi havaittuja käytäntöjä jaettavaksi eteenpäin. Toivoisimme, että välittäisitte kyselylinkkiä laajasti henkilöstön kesken sekä verkostoissanne.

Vastaa kyselyyn

» https://hakosurvey.hakosalo.fi/kysely.asp?q=aOOoiDDX504E

Kysely toteutetaan Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:n YTY – Yrittämisen ja työnteon uudet kanavat -hankkeessa, jossa kehitetään uusia toimintatapoja etätyöhön sopeutumiseen ja siinä onnistumiseen, luodaan toimivia etärekrytoinnin käytäntöjä sekä järjestetään etärekrytapahtumia hankkeen toiminta-alueella. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Jättämällä kyselyyn yhteystietosi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa ulkoisen kovalevyn tai Veikon Kone Keuruun lahjoittaman langattoman hiiren! Halutessasi voit vastata kyselyyn myös nimettömästi. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Pyydämme vastaustanne 14.2.2021 mennessä.

Kiitos vastauksista ja onnea arvontaan!

     

      

 
Päivitetty 25.2.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »