Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Ta­pah­tu­mat > Vuosi 2020 > Keski-Suomen Yritystreffit

Keski-Suomen Yritystreffit

Tapahtuman avulla laajennat yritysverkostoasi. Löydät asiakkaita, kumppaneita, asiantuntijoita tai vertaistukea. Tule rohkeasti mukaan! Osallistu tapahtumaan Keuruulla tai tule mukaan etäyhteyden kautta sieltä missä olet. Tapahtuma pidetään Keurusselkä Hotelsin tiloissa osoitteessa Keurusseläntie 134.


1. LUO PROFIILI REKISTERÖITYMÄLLÄ

Luo profiili tapahtumaan tämän sivun oikeasta yläkulmasta löytyvän rekisteröidy-napin kautta. 

2. SOVI TREFFIT ETUKÄTEEN 5. – 21.10.2020

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme sopimasi treffit puolestasi. Varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika, sillä treffisi aikataulutetaan tuon ajan sisälle. 

3. OLE PAIKALLA 22.10.2020

Tapahtumapaikalla tarjolla kahvia ja purtavaa. Etäyhteydellä osallistuville avautuu etäyhteyslinkki. Valmistaudu huolellisesti treffeihisi.


Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Voit sopia 10 tapaamista joiden kunkin pituus on n.15 min. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi. Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteys alustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille lisää tapaamisia. 

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan Keski-Suomen Yritystreffeille