Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2020 > Kysely SydänSuomen ulkoilureittiverkoston käyttäjille

Kysely SydänSuomen ulkoilureittiverkoston käyttäjille

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn ulkoilureittien käytöstä ja kehittämisestä!

SydänSuomen kahdeksan kunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari) ulkoilureiteillä liikkuvien kuntalaisten ja matkailijoiden kokemuksia ja näkemyksiä ulkoilureittien käytöstä ja kehittämisestä kerätään Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan reittiverkoston virittäminen -esiselvityshankkeessa.

Ulkoilureittejä ovat esimerkiksi luontopolku, pitkä useamman kunnan alueella kulkeva retkeilyreitti, lyhyempi päiväreitti, melontareitti, ulkoilualueiden kuntopolku tai vaikkapa esteetön lähiluontoreitti taajamassa.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa ulkoilureittien kehittämiseen seutukunnalla! Kerro meille mikä on tärkeää juuri sinulle ulkoilureiteillä liikuttaessa nyt ja tulevaisuudessa.

Kyselyyn vastaaminen ja kyselylinkki

Kyselyyn on mahdollista vastata sähköisen kyselylinkin kautta 30.6.2020 saakka. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi toteutamme kyselyn sähköisenä. Arvioitu vastausaika on noin 10-15 min. Kyselyyn vastataan ja vastaukset käsitellään anonyymisti. 

Pääset kyselyyn alla olevasta kyselylinkistä:  

>>  https://link.webropolsurveys.com/S/9BF38BC30FB786FE


Kyselyn tavoite ja tulosten hyödyntäminen

Kyselystä saatavat tiedot ovat tärkeä osa esiselvityshankkeen toimenpiteitä. Kyselyn tuloksia julkaistaan ja hyödynnetään monipuolisesti esiselvityshankkeen toteutuksessa, muun muassa julkaistavan kehittämissuunnitelman laatimisessa, ulkoilureittien nykytilatarkastelun arvioinnin tukena, sekä ulkoilureittien jatkokehittämisen ideoinnissa. Tulokset jaetaan myös alueen kunnille ja muille ulkoilureittien ylläpitäjille.  

Kiitos jo etukäteen arvokkaasta vastauksestasi kyselyyn!

Vastaamme mielellämme kyselyyn, hankkeen etenemiseen tai kehittämistoimintaan liittyviin kysymyksiin!

Essi Säynätmäki
projektiasiantuntija, JAMK
050 305 3843, essi.saynatmaki(at)jamk.fi

Riikka Mansikkaviita
projektipäällikkö, Kehittämisyhtiö Witas Oy
044 537 2507, riikka.mansikkaviita(at)witas.fi

Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan reittiverkoston virittäminen -hankkeen päätoteuttajana toimii Kehittämisyhtiö Witas ja osatoteuttajana Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Hankkeen rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat.

Lue lisää kehittämistyöstä Witaksen hankesivuilta www.witas.fi/hankkeet/reittiverkoston_virittaminen_852.