Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2020 > Tervetuloa InnoVapriikki-hankkeen viimeiseen työpajaan sekä loppuseminaariin!

Tervetuloa InnoVapriikki-hankkeen viimeiseen työpajaan sekä loppuseminaariin!

InnoVapriikki-hankkeen yhteistyökumppani,

siitäkin huolimatta, että korona on tämän hetken tärkein asia ja sen aiheuttamat haasteet on selätettävä, on meidän myös katsottava tulevaisuuteen.

Tervetuloa InnoVapriikki-hankkeen työpajaan sekä loppuseminaariin keskustelemaan Saarijärven-Viitasaaren seudun innovaatiotoiminnan tulevaisuudesta ja rakentamaan mallia seudun innovaatiotoiminnan vahvistamiseksi entisestään.

Tilaisuudet fasilitoi Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI. Toteutus Zoom-alustalla. Käytännön ohjeistus ja ennakkomateriaali lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuksia.
 

Millaisia toimia pohjoisessa Keski-Suomessa yritykset ja elinkeinoelämä tarvitsevat innovaatiotoiminnan tueksi tulevaisuudessa ja mitä sen eteen voimme tehdä.
 

Miten InnoVapriikki-hanke on toiminut ja millaisia käytäntöjä tullaan innovaatioiden kehittämisen osalta jatkossa seutukunnalla toteuttamaan.

 

Pyydämme sinua vahvistamaan osallistumisesi työpajaan ja/tai loppuseminaariin ilmoittautumalla oheisen linkin kautta viimeistään to 8.4.2020 klo 16 mennessä.

https://q.surveypal.com/InnoVapriikki_ilmoittautuminen

 

Tervetuloa!

Lasse Lyijynen
Projektipäällikkö
puh. 044 748 8124
lasse.lyijynen@witas.fi


InnoVapriikin kutsu työpajaan ja loppuseminaariin (PDF-dokumentti, 294 kt)