Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2020 > Yrityskysely TKI-toiminnasta Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla

Yrityskysely TKI-toiminnasta Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla

Kyselytutkimus liittyy Kehittämisyhtiö Witas Oy:n selvitykseen, jonka tarkoituksena on kartoittaa Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yritysten, kehittäjäorganisaatioiden ja oppilaitosten innovaationäkymiä. Selvityksen toteuttaa MDI Public Oy.

Kyselytutkimus on kohdistettu Saarijärven-Viitasaaren seudun yrityksille ja tarkoituksena on selvittää yritysten TKI-toiminnan ja -yhteistyön piirteitä. 

Witas Oy:n toteuttaman InnoVapriikki-kehittämishankkeen tavoitteena on ollut aktivoida ja kasvattaa Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan alueen yritysten tuotekehitystoimintaa, edesauttaa uusien palveluiden, tuotteiden ja yritysten syntymistä sekä tukea yritysten kilpailukyvyn kasvua kansallisesti sekä kansainvälisesti. 

Kysely on seikkaperäinen, mutta samalla se tuo tärkeää tietoa alueen ja yritysten kehittämisen tueksi.

Pyydämme Sinua vastaamaan kysymyksiin parhaan arvioisi ja harkinnan mukaan.

Tulokset käsitellään luottamuksellisesti ja raportoidaan kootusti siten, ettei yksittäisiä vastaajia eikä organisaatioita ole mahdollista tunnistaa selvityksen tuloksia raportoitaessa.

Kyselyn täyttämisen arvioidaan kestävän noin 10-15 minuuttia ja vastausaikaa on ma 6.4.2020 klo 16 saakka.

Siirry kyselyyn https://q.surveypal.com/kysely_innovaatiotoiminnasta