Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > Päättyneet hankkeet > Matkalla kalaan

Matkalla kalaan

Euroopan maaseuturahasto logo


Matkalla kalaan -hankkeen tavoitteena on tuoda näkyväksi uusia eri kohderyhmille suunnattuja ansaintamalleja matkailukalastuksessa sekä auttaa palveluntuottajia ja sidosryhmiä tunnistamaan matkailukalastuksen liiketoimintapotentiaali.

Hankkeen keskeinen tulokulma on matkailukalastus. Perinteinen kalastusmatkailu on suunnattu aktiivikalastajille ja kalastuksen harrastajille. Matkailukalastus on sen sijaan suunnattu vastaamaan laajemman matkailupalveluita käyttävän kohderyhmän tarpeita. Asiakkuudet otetaan haltuun tarjoamalla ”matalan kynnyksen” kalastuselämyksiä jopa ilman ennakkotietoa ja aiempaa kokemusta kalastuksesta.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toteuttama aktivointihanke luo rakenteen matkailukalastukselle ja auttaa eri osapuolia hyödyntämään matkailukalastuksen liiketoiminta-arvoa oman toimintansa näkökulmasta. Toimenpiteet auttavat osapuolia jäsentämään liiketoiminnan vaatimukset korkean jalostusasteen, vientinäkökulman huomioivien matkailukalastustuotteiden synnyttämiseksi. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2019-31.8.2021 ja rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Seuraa somessa @matkallakalaan                 
www.facebook.fi/matkallakalaan
www.instagram.com/matkallakalaan
www.aitomaaseutu.fi/matkallakalaan

Miisa Tavaststjerna
projektityöntekijä
puh. 040 159 1449
miisa.tavaststjerna(at)witas.fi

Andy Kivelä
projektipäällikkö
puh. 0400 865 195
antero.kivela(at)jamk.fi

 


Witas oy logo     JAMK logo        ELY-keskus logo