Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2019 > Lomaseudun kuulumisia

Lomaseudun kuulumisia

Lomaseudun uusi matkailustrategia 2019-2024 on valmistunut viime vuoden lopulla ja strategiajulkaisua valmistellaan parhaillaan. Lomaseutu tulee olemaan todellinen luontomatkailuparatiisi vuoteen 2024 mennessä. Lomaseutua rakennetaan suunnitelmallisesti yhdessä toimijoiden kesken ja investoimalla luontokohteisiin. Tekeminen luonnossa on saatava myytäväksi tuotteeksi kestävä kehitys huomioiden. Tapahtumat toimivat matkailun ympärivuotistajana. Tuotteet on oltava ostettavissa sähköisesti ja myyntiä on kehitettävä keskusvaraamopalvelun avulla. Lomaseudun markkinointialuetta on kotimaa ja lähialueet. Kansainvälisen matkailun osalta yhteistyötä tehdään Visit Jyväskylän kanssa.

Lomaseudun visuaalista ilmettä uudistetaan parhaillaan. Uudella ilmeellä halutaan viestiä järvien ja metsien runsautta sekä kätevää sijaintia keskellä Suomea.

Lomaseudun matkailun uudet verkkosivut ovat avautuneet osoitteessa www.lomaseutu.fi. Aluetta tuodaan esiin kärkituotteilla, mutta myös jokaisesta Witas-kunnasta (Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) löytyy oma esittelynsä. Englanninkielistä sivustoa työstetään parhaillaan.

Lomaseutu-lehti uusitaan toukokuuksi 2019 suomeksi ja englanniksi.

Matkailun myyntipalvelun käyttöönottoa suunnitellaan Lomaseudun matkailumarkkinoinnin tueksi.


Lisätietoja
Jasmine Sepponen
Matkailupäällikkö
puh. 040 703 1205
jasmine.sepponen(at)witas.fi